Νέα και Ενημερώσεις: 3 ενημερώσεις προϊόντων που θα σας ενθουσιάσουν

Airbnb
Official Account

Νέα και Ενημερώσεις: 3 ενημερώσεις προϊόντων που θα σας ενθουσιάσουν

AB123472831.jpg

 

Μας είπατε ότι πρέπει να σας ενημερώνουμε καλύτερα σχετικά με τις αλλαγές που κάνουμε στις λειτουργίες, τα εργαλεία και τις πολιτικές που επηρεάζουν την εμπειρία σας ως οικοδεσπότες. Συμφωνούμε! Δείτε τη νέα σειρά "Νέα και Ενημερώσεις", που βοηθάει τακτικά οικοδεσπότες όπως εσάς να κατανοήσουν καλύτερα τις βελτιώσεις που κάνουν οι ομάδες προϊόντος και οι μηχανικοί μας στην Airbnb. Αυτό περιλαμβάνει αλλαγές στην εμπειρία των οικοδεσποτών και των επισκεπτών, επειδή γνωρίζουμε ότι και τα δύο επηρεάζουν την επιχείρηση φιλοξενίας σας. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε πάνω σε τι δουλεύουν οι ομάδες μας αυτόν τον μήνα.

 

Ένας πιο αποτελεσματικός τρόπος σύγκρισης καταχωρήσεων για τους επισκέπτες

Ίσως παρατηρήσατε ότι δοκιμάζουμε μια νέα εμφάνιση των αξιολογήσεων στη θέση του συστήματος με βάση τα αστέρια, στο οποίο βασίζονται επί του παρόντος οι επισκέπτες. Οι επισκέπτες θα βλέπουν τώρα τη συνολική αξιολόγησή σας να υπολογίζεται με βάση έναν αριθμό με δύο δεκαδικά ψηφία (για παράδειγμα, 3,82 ή 4,79). Αυτή η νέα προβολή δεν επηρεάζει καθόλου την αξιολόγησή σας ή το συνολικό σύστημα αξιολόγησής σας. Απλώς ενημερώνουμε πώς εμφανίζεται η αξιολόγησή σας στους επισκέπτες.

 

Γιατί γίνεται αυτή η αλλαγή; Η έρευνά μας έδειξε ότι ήταν δύσκολο για τους επισκέπτες να ξεχωρίσουν τις καταχωρήσεις με αστέρια. Λόγω του ότι η αξιολόγηση με αστέρια στρογγυλοποιείται στο πλησιέστερο μισό της μονάδας, οι επισκέπτες έβλεπαν όλες αυτές τις καταχωρήσεις να έχουν 4,5 ή 5 αστέρια, το θεωρούσαν πολύ ασαφές και χρειάζονταν περισσότερες λεπτομέρειες πριν κάνουν κράτηση. Με τη νέα αριθμητική εμφάνιση της αξιολόγησης, οι επισκέπτες έχουν πλέον έναν πιο ακριβή τρόπο να συγκρίνουν καταχωρήσεις - γεγονός που τους δίνει μεγαλύτερη σιγουριά για να κάνουν κλικ στο κουμπί "Κάντε κράτηση"!  

 

Ενημερώσεις στις Συλλογές για Επαγγελματίες και Οικογένειες

Πέρσι, ξεκινήσαμε τις Συλλογές για Επαγγελματίες και Οικογένειες, ομάδες καταχωρήσεων για να προσελκύσουμε ταξιδιώτες για επαγγελματικούς σκοπούς και οικογένειες. Για να καλύψουμε τις ανάγκες των ταξιδιωτών, σας ζητήσαμε να συμπεριλάβετε συγκεκριμένες παροχές, όπως check-in χωρίς παρουσία οικοδεσπότη και χώρο εργασίας κατάλληλο για φορητούς υπολογιστές για τους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, καθώς και τηλεόραση και κουζίνα για οικογένειες. Πολλοί από εσάς μας έχετε πει έκτοτε ότι δεν κατανοείτε ή δεν συμφωνείτε με ορισμένα από τα κριτήρια επιλεξιμότητας για να συμπεριληφθείτε σε αυτές τις συλλογές.

 

Σας ακούσαμε και αντί να σας ζητήσουμε να προσθέσετε παροχές που σας επιτρέπουν να "ενταχθείτε" στις συλλογές, βασιζόμαστε τώρα στις αξιολογήσεις από ταξιδιώτες για επαγγελματικούς σκοπούς που έχουν υποβληθεί σε έλεγχο για να μας ενημερώσουν ποιες καταχωρήσεις ταιριάζουν. Στη συνέχεια, θα εμφανίζουμε καταχωρήσεις με κορυφαίες αξιολογήσεις βάσει αυτών των σχολίων. Για παράδειγμα, οι επισκέπτες μπορούν τώρα να αναζητήσουν έναν χώρο διαμονής όταν ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους επιλέγοντας "Επαγγελματικό ταξίδι". Στα αποτελέσματα εμφανίζονται χώροι με υψηλές αξιολογήσεις από άλλους ταξιδιώτες για επαγγελματικούς σκοπούς που έκαναν αναζήτηση με παρόμοια κριτήρια. Ακόμα σκεφτόμαστε πώς μπορούμε να αναδείξουμε τις καλύτερες καταχωρήσεις για οικογένειες, γι' αυτό μείνετε συντονισμένος/η.

 

 

Εν κατακλείδι: Λιγότερη δουλειά για εσάς και τέλος στις υποκειμενικές λίστες ελέγχου παροχών. Οι έξυπνοι και αυτόματοι αλγόριθμοί μας θα διασφαλίσουν ότι η καταχώρησή σας εξακολουθεί να εμφανίζεται στους κατάλληλους επισκέπτες για τον χώρο σας.

 

Ο νέος πίνακας διαχείρισης φιλοξενίας

Εργαζόμαστε συνεχώς για να κάνουμε τον πίνακα διαχείρισής σας ένα μέρος που μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε την επιχείρησή σας ως οικοδεσπότης, να συντονιστείτε και να επικοινωνήσετε με τους επισκέπτες σας και να αναπτυχθείτε ως οικοδεσπότης.

 

Με βάση τα πρόσφατα σχόλιά σας, ανανεώνουμε τον πίνακα διαχείρισής σας με τέσσερις βασικές ενημερώσεις:

  • Πιο εύκολη εύρεση πληροφοριών: Σημαντικές πληροφορίες, όπως ερωτήματα και αιτήματα επισκεπτών, θα εμφανίζονται πάντα στην κορυφή του πίνακα διαχείρισής σας, γι' αυτό είναι πιο απλό και πιο γρήγορο να τις βρείτε.
  • Ενημερώσεις που σας τραβούν την προσοχή: Τα πιο πρόσφατα νέα εργαλεία και ενημερώσεις της Airbnb θα εμφανίζονται πάντα στην κορυφή για να σας βοηθήσουν να μείνετε ενημερωμένος/η.
  • Σαφή δεδομένα απόδοσης: Σας παρέχουμε ένα στιγμιότυπο της απόδοσής σας (συνολική αξιολόγηση, κριτικές, ρυθμός απάντησης, έσοδα και άλλα), το οποίο είναι τώρα μεγαλύτερο και πιο εμφανές.
  • Περισσότερες σχετικές συμβουλές: Έχετε πλέον την επιλογή να απορρίψετε τις συμβουλές που μοιραζόμαστε αν δεν σας είναι χρήσιμες. Με αυτόν τον τρόπο, θα βρίσκετε μόνο τις συμβουλές μας που σας ενδιαφέρουν.

 

Αυτές οι αλλαγές αναπτύσσονται σταδιακά, επομένως δεν θα έχουν όλοι οι οικοδεσπότες πρόσβαση σε αυτές άμεσα, ενώ οι οικοδεσπότες που χρησιμοποιούν τα εργαλεία για επαγγελματίες οικοδεσπότες δεν θα λαμβάνουν καθόλου αυτές τις ενημερώσεις στον πίνακα διαχείρισης. Ελπίζουμε οι βελτιώσεις αυτές να συνεχίσουν να κάνουν τη φιλοξενία πιο εύκολη για εσάς. Καλή φιλοξενία!

0 Replies 0