Σας παρουσιάζουμε νέες λειτουργίες στην Airbnb: ένας καλύτερος τρόπος να δημιουργήσετε Ταξιδιωτικούς

Airbnb
Official Account

Σας παρουσιάζουμε νέες λειτουργίες στην Airbnb: ένας καλύτερος τρόπος να δημιουργήσετε Ταξιδιωτικούς

Υπάρχει λόγος που εκατομμύρια επισκέπτες επιλέγουν την Airbnb και ο λόγος αυτός είναι οι οικοδεσπότες όπως εσείς, με τη θερμή υποδοχή σας και τις απαράμιλλες γνώσεις σας για την περιοχή. Πολλοί οικοδεσπότες προσφέρουν ήδη προτάσεις στους επισκέπτες τους, από τα καλύτερα σημεία για να πάρει κάποιος καφέ, μέχρι τα καλύτερα πάρκα και κρυμμένους θησαυρούς στην πόλη. Αντί να γράφετε συμβουλές ξεχωριστά για κάθε επισκέπτη, οι Ταξιδιωτικοί Οδηγοί στην Airbnb μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρόνο και να δείξετε στους επισκέπτες τη σωστή κατεύθυνση. Και τώρα, σας παρουσιάζουμε πάλι τους Ταξιδιωτικούς Οδηγούς με νέα χαρακτηριστικά που διευκολύνουν τη χρήση και είναι ακόμα πιο φιλικά για τους επισκέπτες.

 

Το εργαλείο των Ταξιδιωτικών Οδηγών σας επιτρέπει να γράφετε για τα αγαπημένα μέρη σας, να τα οργανώνετε ανά τύπο και να τα κοινοποιείτε στους επισκέπτες. Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από ένα εκατομμύριο οικοδεσπότες έχουν δημιουργήσει 1,5 εκατομμύριο Ταξιδιωτικούς Οδηγούς στην Airbnb. Τους τελευταίους μήνες, πραγματοποιήσαμε αλλαγές για να διευκολύνουμε την εύρεση, την εξατομίκευση, την προσθήκη σε πολλές καταχωρήσεις, την επεξεργασία, την κοινοποίηση και την εκτύπωση των Ταξιδιωτικών Οδηγών.

 

"Έκανα κλικ πάνω δεξιά στη φωτογραφία προφίλ μου και είδα "Ο Ταξιδιωτικός Οδηγός σας" - Ήταν υπέροχο!" είπε η Ann, μια Superhost στη Νέα Υόρκη. "Όλοι οι Ταξιδιωτικοί Οδηγοί μου είναι καταχωρημένοι και όταν τοποθετήσω τον δείκτη του ποντικιού πάνω από τον καθένα, μπορώ να τους επεξεργαστώ ή να τους κοινοποιήσω. Ακόμα καλύτερα, πλέον μπορώ να δημιουργήσω έναν Ταξιδιωτικό Οδηγό για την περιοχή που θα ταιριάζει και στις τρεις καταχωρήσεις μου και απλά να τον κοινοποιήσω σε κάθε επισκέπτη."

 

Επιπλέον, οι επισκέπτες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στον Ταξιδιωτικό Οδηγό σας από την καταχώρησή σας ή μεταβαίνοντας στην ενότητα Ταξίδια, όπου θα εμφανίζεται αυτόματα όταν επιβεβαιωθεί η κράτηση. Η δημιουργία ενός μεμονωμένου Ταξιδιωτικού Οδηγού σας βοηθά να βελτιστοποιήσετε τον χρόνο σας και να προσελκύσετε περισσότερους πιθανούς επισκέπτες.

 

Δείτε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τους Ταξιδιωτικούς Οδηγούς, να αναδείξετε την πόλη σας και να κάνετε τους επισκέπτες σας να αισθάνονται ότι ανήκουν οπουδήποτε.

 

5 απλά βήματα για να δημιουργήσετε ή να επεξεργαστείτε έναν Ταξιδιωτικό Οδηγό

 

  1. Βρείτε εύκολα τον Ταξιδιωτικό Οδηγό σας*

Μεταβείτε στη διεύθυνση Airbnb.com και κάντε κλικ στη φωτογραφία προφίλ σας. Από το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε "Ο Ταξιδιωτικός Οδηγός σας."

 

EL.png

 

  1. Δημιουργήστε τον νέο Ταξιδιωτικό Οδηγό σας

Κάντε κλικ στη "Δημιουργία." Οι οικοδεσπότες που έχουν ήδη γράψει Ταξιδιωτικούς Οδηγούς, θα μπορούν να τους δουν εδώ**. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε "Δημιουργήστε μια λίστα", να σκεφτείτε έναν τίτλο και να προσθέσετε τις προτάσεις σας.

 

EL (1).png

 

EL (2).png

 

  1. Παρέχετε πληροφορίες

Αφού προσθέσετε μια πρόταση, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο, το οποίο θα σας ζητάει να κοινοποιήσετε περισσότερες πληροφορίες. Όταν γράφετε για τα αγαπημένα μέρη σας, σκεφτείτε τι είναι αυτό που κάνει το μέρος ξεχωριστό, προσδιορίστε τις δραστηριότητες και τις πιο κατάλληλες εποχές για επίσκεψη, χρησιμοποιήστε το ως μια ευκαιρία να πείτε στους επισκέπτες για την ιστορία του τόπου και συμπεριλάβετε οποιεσδήποτε άλλες σημαντικές λεπτομέρειες που θα πρέπει να γνωρίζουν. Αυτοί οι οικοδεσπότες προσφέρουν μερικά εξαιρετικά παραδείγματα*** από τους Ταξιδιωτικούς Οδηγούς τους:

  • Η Camellia είναι ένα υπέροχο μέρος για να δοκιμάσετε μια απλή ιαπωνική τελετή τσαγιού. Βρίσκεται σε ένα όμορφο παλιό ιαπωνικό σπίτι κοντά στη Ninen-zaka, σε κοντινή απόσταση από την Kiyomizu-dera. Η οικοδέσποινα, Atsuko, μιλάει άπταιστα αγγλικά και εξηγεί την τελετή απλά και καθαρά χωρίς να αγχώνει τους επισκέπτες.—Taka, Κιότο, Ιαπωνία
  • Στο Mgarr πηγαίνουν οι Μαλτέζοι για να φάνε το αγαπημένο φαγητό τους, κουνέλι. Το εστιατόριο Talk-Ingliz είναι το αγαπημένο μέρος μας για να φάμε αυτό το νόστιμο πιάτο! Αγαπημένο μενού: χταπόδι και "bebbux" ως ορεκτικά, σπαγγέτι με κουνέλι ως πρώτο πιάτο και τηγανητό κουνέλι σε σκόρδο ως κύριο πιάτο. Απολαύστε το!—Martin, Ραμπάτ, Μάλτα

     

    EL (3).png

     

Μόλις προσθέσετε τις προτάσεις σας, κάντε κλικ στην επιλογή "Αποθήκευση και κλείσιμο".

 

  1. Εξατομικεύστε τον Ταξιδιωτικό Οδηγό σας

Οι φωτογραφίες από τα μέρη που προτείνετε θα εμφανίζονται αυτόματα, επομένως δεν θα χρειαστεί να βγάζετε φωτογραφίες από κάθε μέρος. Ωστόσο, μπορείτε να προσαρμόσετε τον Ταξιδιωτικό Οδηγό σας ανεβάζοντας τη δική σας φωτογραφία εξωφύλλου και δημιουργώντας έναν τίτλο. Οι οικοδεσπότες προτείνουν να εξατομικεύσετε τον τίτλο. Για παράδειγμα:

  • Ο Ταξιδιωτικός Οδηγός του Ted και της Eileen - κρασί, δείπνο και δραστηριότητες!
  • Οι πιο όμορφες πόλεις έξω από τη Ρίγα
  • Οι επιλογές της Kylie για τοπικά στέκια στο Χάρλεμ

Στη συνέχεια, επιλέξτε την καταχώρηση ή τις καταχωρήσεις στις οποίες θέλετε να εμφανίζεται ο Ταξιδιωτικός Οδηγός σας. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο χρησιμοποιώντας τον ίδιο Ταξιδιωτικό Οδηγό για πολλές καταχωρήσεις.

 

EL (4).png

 

  1. Κοινοποιήστε τον Ταξιδιωτικό Οδηγό σας στους επισκέπτες

Όταν δημοσιεύετε τον Ταξιδιωτικό Οδηγό σας, οι επισκέπτες θα μπορούν να βλέπουν τις προτάσεις σας σε μια λίστα και σε έναν χάρτη και θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στον Ταξιδιωτικό Οδηγό σας από την καταχώρησή σας ή μεταβαίνοντας στην ενότητα Ταξίδια. Επιπλέον, οι οικοδεσπότες και οι επισκέπτες μπορούν να κοινοποιήσουν τις προτάσεις μέσω email ή μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ακόμα και να τις εκτυπώνουν χρησιμοποιώντας τα νέα κουμπιά δίπλα στον τίτλο του Ταξιδιωτικού Οδηγού.

 

EL (5).png

 

Οι εξαιρετικές προτάσεις μπορεί να αποτελέσουν έναν ακόμη λόγο για να επιλέξουν οι επισκέπτες την καταχώρησή σας. Κάθε εβδομάδα, οι επισκέπτες βλέπουν τους Ταξιδιωτικούς Οδηγούς χιλιάδες φορές. Οι προτάσεις των οικοδεσποτών εμφανίζονται επίσης στην ενότητα "Δραστηριότητες" και σε αρκετές άλλες περιοχές στην Airbnb.com, οι οποίες μπορούν να προσελκύσουν ακόμα περισσότερους επισκέπτες στις καταχωρήσεις ενός οικοδεσπότη. Επίσης, είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να συμβάλλετε στην υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων στην περιοχή σας.

 

Με τους Ταξιδιωτικούς Οδηγούς, οι οικοδεσπότες δεν χρειάζεται να είναι πετυχημένοι ξεναγοί. Αντιθέτως, είναι ένας τρόπος να δημοσιεύσετε όλα τα αγαπημένα μέρη σας και συμβουλές σε ένα σημείο, να βοηθήσετε τους επισκέπτες σας να νιώσουν καλοδεχούμενοι και ενθουσιασμένοι που θα εξερευνήσουν την πόλη σας και να προετοιμάσετε το έδαφος για μια διαμονή πέντε αστεριών.

 

______________________________________________________________________

 

*Οι οικοδεσπότες μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση στους Ταξιδιωτικούς Οδηγούς τους κάνοντας κλικ εδώ.

**Οι Ταξιδιωτικοί Οδηγοί είναι πλέον συνδεδεμένοι με τον λογαριασμό του κύριου οικοδεσπότη και όχι με μια μεμονωμένη καταχώρηση. Οι Ταξιδιωτικοί Οδηγοί που δημιουργήθηκαν πριν από αυτή την αλλαγή δεν διαγράφηκαν. Αντίθετα, μετακινήθηκαν και οι οικοδεσπότες και οι επισκέπτες μπορούν να τους βρουν κάτω από τον χρήστη αντί της καταχώρησης. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα χαρακτηριστικά των Ταξιδιωτικών Οδηγών, ανατρέξτε στην ενότητα Τι είναι ο Ταξιδιωτικός Οδηγός;

***Τα αποσπάσματα από τους Ταξιδιωτικούς Οδηγούς οικοδεσποτών έχουν υποβληθεί σε επεξεργασία για λόγους συντομίας και σαφήνειας.

 

0 Replies 0