Τι έχει για πρωινό; Οι οικοδεσπότες μοιράζονται συμβουλές και μια σημαντική ενημέρωση από την Airbnb

Airbnb
Official Account

Τι έχει για πρωινό; Οι οικοδεσπότες μοιράζονται συμβουλές και μια σημαντική ενημέρωση από την Airbnb

Σπιτικά μάφιν, αυγά, καφές και τσάι. Λατρεύουμε το γεγονός ότι οι οικοδεσπότες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να υποδεχτούν τους επισκέπτες. Πολλοί οικοδεσπότες στην Airbnb βελτιώνουν τις διαμονές τους προσφέροντας προϊόντα για πρωινό, από μπάρες δημητριακών, έως Ευρωπαϊκό πρωινό και σπιτικούς μπουφέδες με τοπικά συστατικά. Δεν απαιτείται, φυσικά, αλλά η προσθήκη προϊόντων για πρωινό στις παροχές και στην περιγραφή της καταχώρησής σας μπορεί να σας βοηθήσει να αναδείξετε το στιλ φιλοξενίας σας, να βελτιώσετε την εμπειρία των επισκεπτών και να κάνετε την ιδιοκτησία σας να ξεχωρίσει στην αναζήτηση.

 

Από αυτή την εβδομάδα, η προσθήκη πληροφοριών για το πρωινό θα είναι ακόμα πιο σημαντική, επειδή η Airbnb έχει νέα κριτήρια για την ταξινόμηση των τύπων ιδιοκτησίας, όπως τα bed and breakfast. Πολλοί οικοδεσπότες μας έχουν ζητήσει να τους βοηθήσουμε να ξεχωρίσουν τις καταχωρήσεις τους από επαγγελματικές καταχωρήσεις, όπως ξενοδοχεία και παραδοσιακά bed and breakfast. Καθώς αυτές οι επιχειρήσεις απαιτούν συγκεκριμένες άδειες και έχουν διαφορετικές φορολογικές επιπτώσεις, ανάλογα με τον τόπο διαμονής σας. Αυτές οι αλλαγές είναι η απάντησή μας στα αιτήματα των οικοδεσποτών. Αν είστε οικοδεσπότης και έχετε επιλέξει τον τύπο ιδιοκτησίας "Bed and breakfast", σας ζητούμε να επιβεβαιώσετε την άδεια της επιχείρησής σας ή να προσαρμόσετε την καταχώρησή σας μέσα στις επόμενες 30 ημέρες για να μας βοηθήσετε να διαχωρίσουμε με σαφήνεια την καταχώρησή σας και να ορίσουμε προσδοκίες για τους επισκέπτες.

 

Αυτός είναι ένας αναλυτικός οδηγός για το πώς να προσαρμόσετε την καταχώρησή σας και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις παροχές πρωινού στην Airbnb, καθώς και μερικές συμβουλές από οικοδεσπότες σαν εσάς.

 

3 απλά βήματα για να προσθέσετε πληροφορίες για το πρωινό

 

  1. Ενημερώστε την καταχώρησή σας

Μεταβείτε στη διεύθυνση Airbnb.com και κάντε κλικ στην καταχώρησή σας. Δίπλα στην ενότητα "Δωμάτια & επισκέπτες", κάντε κλικ στην "Επεξεργασία". Αν έχετε επιχείρηση φιλοξενίας με άδεια, θα δείτε μια ειδοποίηση για να ελέγξετε την καταχώρησή σας και να εισαγάγετε τα στοιχεία της επιχείρησής σας. Αν δεν έχετε άδεια, αλλάξτε τον τύπο ιδιοκτησίας σας από "bed and breakfast" σε "Διαμέρισμα", "Σπίτι" ή άλλη κατηγορία που αναφέρεται στο αναπτυσσόμενο μενού. 

 

  1. Προσθέστε το πρωινό ως παροχή

Στην ενότητα “Παροχές", δίπλα στην επιλογή "Πρόσθετες παροχές", κάντε κλικ στην επιλογή "Επεξεργασία". Στη συνέχεια, επιλέξτε το "Πρωινό" σε περίπτωση που προσφέρετε. Το πρωινό δεν είναι υποχρεωτικό, αλλά ορισμένοι οικοδεσπότες θεωρούν ότι μπορεί να βοηθήσει τους επισκέπτες να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους:

  • Ενημερώνω ότι προσφέρω πρωινό επειδή γεμίζω την κουζίνα με τα βασικά είδη πρωινού, συμπεριλαμβανομένου του καφέ (καφετιέρα για γαλλικό καφέ), του τσαγιού, της ζεστής σοκολάτας, των πακέτων με βιολογική βρώμη, των δημητριακών, μιας ποικιλίας γιαουρτιών, μιας δωδεκάδας αυγών και φρέσκων φρούτων. Ενημερώνω τους επισκέπτες στο μήνυμα υποδοχής μου ότι προσφέρεται πρωινό και τους ζητώ να μου πουν τι είδους γάλα (πλήρες σε λιπαρά, αμυγδάλου κ.λπ.) προτιμούν, ώστε να το τοποθετήσω στο ψυγείο γι' αυτούς. Αλλά το πιο δημοφιλές πράγμα είναι τα σπιτικά μάφιν που φτιάχνω για όλους τους επισκέπτες.

 

—Susan, Γκρότον, Κονέκτικατ, ΗΠΑ.—Susan, Γκρότον, Κονέκτικατ, ΗΠΑ.

 

  • Δεν ενημερώνουμε ότι προσφέρεται πρωινό, αλλά έχουμε αλεσμένο καφέ, τσάι, ζεστή σοκολάτα και βρώμη στα ντουλάπια.—Mark, Τζέρσι Σίτι, Νιου Τζέρσι, ΗΠΑ.

 

  1. Κοινοποιήστε πληροφορίες

Δίπλα στην ενότητα "Τίτλος και περιγραφή", κάντε κλικ στην "Επεξεργασία" για να προσθέσετε πληροφορίες ή φωτογραφίες σχετικά με το τι μπορούν να περιμένουν οι επισκέπτες. Όταν γράφετε σχετικά με το τι προσφέρετε, χρησιμοποιήστε το ως ευκαιρία για να αναδείξετε την προσωπικότητά σας ως οικοδεσπότη, να πείτε στους επισκέπτες τι περιέχει το μενού, να καθορίσετε τι ώρα είναι διαθέσιμο το πρωινό ή, αν δεν προσφέρετε πρωινό, να ενημερώσετε τους επισκέπτες ότι υπάρχουν παντοπωλεία ή καφετέριες κοντά. Αυτοί οι οικοδεσπότες προσφέρουν μερικά εξαιρετικά παραδείγματα**:

  • Προσφέρω πρωινό με τσάι/καφέ και χυμό φρούτων, δημητριακά, φρούτα, φρυγανιές ή φρεσκοψημένα κρουασάν (από το υπέροχο τοπικό αρτοποιείο μας) στον μεγάλο, φωτεινό χώρο της κουζίνας που ανοίγει στον κήπο ή στο τραπέζι στον κήπο τις ζεστές ημέρες. Το πρωινό προσφέρεται από τις 7:00 π.μ. έως τις 9:30 π.μ., αν και μπορώ να σας το προσφέρω λίγο νωρίτερα αν χρειάζεται να προλάβετε κάποιο αεροπλάνο ή τρένο ή αν έχετε επαγγελματικές υποχρεώσεις. Μπορώ να σας προσφέρω πρωινό χωρίς γλουτένη και γάλα από ξηρούς καρπούς ή σόγια, αν χρειαστεί. Αναφέρετε τυχόν διατροφικές απαιτήσεις κατά την κράτηση.—Rachel, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
  • Στην τραπεζαρία προσφέρεται ένας "σταθμός ανανέωσης" όλο το 24-ωρο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να πιουν καφέ, ζεστή σοκολάτα, τσάι και να απολαύσουν ελαφριά σνακ 24 ώρες το 24-ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Επιπλέον, σερβίρουμε ένα "ελαφρύ Ευρωπαϊκό πρωινό" με διάφορα δημητριακά, γιαούρτι, τοστ, φρούτα και αρτοσκευάσματα μαζί με αναψυκτικά.—Francesca + Dave, Ιστ Μπιουρκ, Βερμόντ, ΗΠΑ.
  • Πρωινό με καφέ, χυμό, φρυγανισμένο ψωμί κ.λπ. Μια καλή αρχή για τη μέρα!

 

—Yuliana, Μαδρίτη, Ισπανία—Yuliana, Μαδρίτη, Ισπανία

 

  • Τα θρυλικά πρωινά μας, με σπιτικές κομπόστες από τα δικά μας φρούτα***, σερβίρονται από τις 6 π.μ. έως τις 9 π.μ. στην τραπεζαρία μας ή στη βεράντα το καλοκαίρι.

 

—Mary + Buster, Σάντον, Νότια Αφρική—Mary + Buster, Σάντον, Νότια Αφρική

 

Όταν είστε έτοιμος/η, κάντε κλικ στη "Δημοσίευση".

 

Με τις ενημερώσεις στις ταξινομήσεις ανάλογα με τον τύπο ιδιοκτησίας, οι οικοδεσπότες έχουν την ευκαιρία να ορίσουν τις προσδοκίες και να ξεχωρίσουν στους πιθανούς επισκέπτες επιβεβαιώνοντας ή προσαρμόζοντας τις καταχωρήσεις τους. Επιπλέον, η προσθήκη πληροφοριών για πρωινό μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αναπτύξετε προσωπικές επαφές με τους επισκέπτες και να προετοιμάσετε τον χώρο - και το τραπέζι - για διαμονή πέντε αστεριών.

 

Απλά ακούστε τη συμβουλή του οικοδεσπότη Alan, από το Angaston της Αυστραλίας: "Είναι σπάνιο να βρείτε καταλύματα [στην κοιλάδα Barossa στη Νότια Αυστραλία] που δεν προσφέρουν μαγειρεμένες προμήθειες για πρωινό. Λίγη επιπλέον προσπάθεια του οικοδεσπότη που θα προσφέρει ικανοποίηση στον επισκέπτη. Το χαμόγελο στα πρόσωπα των επισκεπτών μιλάει από μόνο του!"

 

*Φωτογραφίες των καταχωρήσεων με την ευγενική χορηγία των οικοδεσποτών.

**Οι συμβουλές των οικοδεσποτών υποβλήθηκαν σε επεξεργασία για λόγους συντομίας και σαφήνειας.

***Αν ετοιμάζετε σπιτικό φαγητό για τους επισκέπτες σας, μελετήστε τους τοπικούς κανόνες σχετικά με την εστίαση και την ασφάλεια του φαγητού.

0 Replies 0