Η επιστολή της Laura: Εβδομάδα Superhost 2018

in
Redwood City, CA
Level 10
1.081 Προβολές

7 Φεβρουαρίου 2019

 

Χαίρετε,Συγχαρητήρια σε όλους όσους έχουν πετύχει ή διατηρήσει την κατάσταση του Superhost στην αξιολόγηση Ιανουαρίου. Είναι ένα φοβερό επίτευγμα. Σας ευχαριστούμε που συνεχίζετε να θέτετε ένα θαυμάσιο πρότυπο για τη φιλοξενία στην κοινότητά μας.


Η αφοσίωσή σας στην αριστεία με εμπνέει και γι' αυτό ήταν τόσο συναρπαστικό να συμβάλλω στη δημιουργία και την έναρξη της πρώτης Εβδομάδας Superhost στην Airbnb τον Δεκέμβριο. Ήταν μια ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε όλους στους επισκέπτες μας, καθώς και να γιορτάσουμε και να αναγνωρίσουμε όλα όσα κάνετε. Ελπίζω να το απολαύσατε όσο κι εγώ. Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα σημεία:

 

  • Κοινωνική προβολή: Γεμίσαμε τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της Airbnb για την εβδομάδα με ιστορίες και προφίλ Superhost και η απόκριση ήταν φανταστική. Περισσότερα από 7 εκατομμύρια άτομα ασχολήθηκαν με το περιεχόμενο στο Facebook, καθώς και με αυτό το βίντεο με τον James και την In Ja, τους Superhost στο Χόλιγουντ της Καλιφόρνιας. Ο Dan, του "Danville", της Φλόριντας εμφανίστηκε στοπιο δημοφιλές βίντεο στο YouTube. Και στο Twitter, τα tweet ιστοριών με Superhost προβλήθηκαν από περισσότερους από ένα εκατομμύριο χρήστες.
  • Προώθηση στους επισκέπτες: Οι Superhost εμφανίστηκαν σε διαφημιστικό πλαίσιο στην κορυφή της αρχικής σελίδας της Airbnb για περισσότερη προβολή. Περισσότεροι από 8,8 εκατομμύρια άνθρωποι είδαν το διαφημιστικό πλαίσιο και περισσότεροι από 160.000 άνθρωποι είδαν την ολοκαίνουργια ιστοσελίδα μας για τους επισκέπτες. Η σελίδα βοηθάει τους επισκέπτες να κατανοήσουν καλύτερα τι σημαίνει το σήμα Superhost στην καταχώρησή σας: συμβολίζει την καταπληκτική φιλοξενία που παρέχετε!
  • Ενημερωμένη σελίδα Superhost: Πραγματοποιήσαμε επίσης αλλαγές στη σελίδα μας για τους Superhost, για να σας διευκολύνουμε να μάθετε και να επωφεληθείτε από τις ανταμοιβές σας.
  • Νέα πολιτική μακροπρόθεσμης φιλοξενίας: Εισαγάγαμε νέα κριτήρια για να διασφαλίσουμε ότι όσοι από εσάς φιλοξενούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα θα έχουν δίκαιη πρόσβαση στο πρόγραμμα. Πριν, η φιλοξενία 10 διαμονών ήταν ο μόνος τρόπος με τον οποίο οι οικοδεσπότες μπορούσαν να αποκτήσουν την ιδιότητα Superhost. Τώρα, οι οικοδεσπότες θα πληρούν τις προϋποθέσεις αν φιλοξενούν 10 διαμονές ή αν φιλοξενούν 100 διανυκτερεύσεις με ελάχιστο όριο 3 διαμονών. Αυτές οι αλλαγές φαίνεται να έχουν καλή απήχηση στους οικοδεσπότες. Χάρηκα που είδα απαντήσεις όπως αυτή στο Κέντρο Κοινότητας, από τον οικοδεσπότη Gilles στη Γαλλία: "Ευχαριστούμε που λάβατε υπόψη τα αιτήματα των οικοδεσποτών που φιλοξενούν μακροπρόθεσμες διαμονές για να τους επιτρέψετε να έχουν πρόσβαση στην ιδιότητα του Superhost. Ευχαριστούμε την Airbnb που άκουσε τις ανάγκες των οικοδεσποτών και επέστρεψε με νέες στρατηγικές για να ικανοποιήσει τις ανάγκες τους."
  • Αλληλεπίδραση στο Κέντρο Κοινότητας: Με αφορμή αυτό, θα αναφερθώ στο αγαπημένο μου σημείο αυτής της εβδομάδας, που ήταν η επικοινωνία με οικοδεσπότες χάρη στις εργασίες στο Κέντρο Κοινότητας! Έγραψα ένα γράμμα στο Κέντρο Κοινότητας στην αρχή της Εβδομάδας Superhost. Περισσότεροι από 45.000 οικοδεσπότες το διάβασαν και υπήρξαν περισσότερα από 1.400 σχόλια. Τα διαβάσαμε όλα και, στη διάρκεια της Εβδομάδας Superhost, είχα την ευκαιρία να απαντήσω σε αυτά και να συνομιλήσω με πολλούς από εσάς. Ένα ευχαριστώ σε όλους όσους στείλατε προτάσεις και ιδέες. Θα απευθυνόμαστε σε εσάς για έμπνευση όσο συνεχίζουμε να βελτιώνουμε το πρόγραμμα Superhost.

 

Συγχαρητήρια και πάλι σε όσους από εσάς είστε Superhost. Εκτιμάμε όλα όσα κάνετε—και το ίδιο ισχύει και για τους επισκέπτες της Airbnb. Στην πραγματικότητα, κατά τη διάρκεια μιας από τις πιο έντονες νύχτες της Airbnb, ένας από τους επισκέπτες της Airbnb έμενε με Superhost! Αυτή είναι μια απόδειξη για το πόσο βοηθούν οι Superhost την κοινότητα της Airbnb. Ευχαριστούμε.

 

Καλή φιλοξενία!
Laura

 

--------------------

Lead, Airbnb Core Hosts & Community

Here's my Community Spotlight!

What are your favorite notes from your guests?

 

0 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ