Νέα και Ενημερώσεις: Αλλαγές στο σύστημα κριτικών, Εγγύηση Οικοδεσπότη και άλλα

Airbnb
Official Account

Νέα και Ενημερώσεις: Αλλαγές στο σύστημα κριτικών, Εγγύηση Οικοδεσπότη και άλλα

Airbnb_Milan_.jpg

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε μαζί σας όλα όσα ετοιμάζουμε τους τελευταίους μήνες, από την επέκταση των προσπαθειών μας για την αντιμετώπιση των ασυνεπών κριτικών (μιλάτε, σας ακούμε!) μέχρι τη δημιουργία νέων εργαλείων για προσφορές που θα βοηθήσουν την καταχώρησή σας να ξεχωρίσει. Διαβάστε παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες.

Αλλάζουμε το σύστημα κριτικών εμπνευσμένοι από τα σχόλιά σας

Στα τέλη του περασμένου έτους, ανακοινώσαμε ένα νέο εργαλείο για την αντιμετώπιση των ασυνεπών κριτικών. Δείτε πώς λειτουργεί: Αν ένας επισκέπτης βαθμολόγησε με 5 αστέρια κάθε κατηγορία (καθαριότητα, αξία κ.λπ.), αλλά άφησε συνολική βαθμολογία 1, 2 ή 3 αστεριών, θα ερωτηθεί αν θέλει να διορθώσει αυτήν την ασυνέπεια.

 

Λάβαμε πολλά σημαντικά σχόλια από τους οικοδεσπότες για το νέο εργαλείο και ορισμένοι από εσάς ρωτήσατε γιατί θέτουμε το όριο στα 3 ή λιγότερα αστέρια. Με άλλα λόγια, γιατί σε μια συνολική βαθμολογία 4 αστεριών δεν εμφανίζεται η παραπάνω ερώτηση, εφόσον ο επισκέπτης βαθμολόγησε με 5 αστέρια κάθε άλλη κατηγορία; Σας ακούσαμε και αλλάξαμε το σύστημα: Τώρα, εμφανίζεται η ερώτηση ακόμη κι αν ο επισκέπτης έχει δώσει συνολική βαθμολογία 4 αστεριών, αλλά έχει βαθμολογήσει με 5 αστέρια καθεμία από τις μεμονωμένες κατηγορίες.

 

Με αυτήν την αλλαγή, συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας να κάνουμε τις κριτικές πιο κατάλληλες και χρήσιμες για τους οικοδεσπότες και τους επισκέπτες και ανυπομονούμε να ανακοινώσουμε περισσότερες αλλαγές αργότερα μέσα στο έτος.

Νέες εξατομικευμένες προσφορές για να προσελκύσετε επισκέπτες στην καταχώρησή σας

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η νέα λειτουργία εξατομικευμένων προσφορών, η οποία επιτρέπει στους οικοδεσπότες να επιλέγουν τις δικές τους ημερομηνίες και το δικό τους ποσό έκπτωσης. Οι οικοδεσπότες που επιλέγουν τις εξατομικευμένες προσφορές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ειδικά προνόμια, όπως:

 

  • Μια ελκυστική τιμή με διαγραφή της αρχικής τιμής στις σελίδες αναζήτησης και στην καταχώρησή τους (π.χ. 100 $ 85 $/διανυκτέρευση)
  • Ειδικές επεξηγήσεις στη σελίδα της καταχώρησής τους με την έκπτωση να περιγράφεται με σαφήνεια στην ανάλυση της τιμής
  • Αναφορά στα email που στέλνονται στους επισκέπτες που περιηγήθηκαν στην καταχώρηση

 

Αν στον πίνακα διαχείρισής σας δεν εμφανίζεται προς το παρόν η επιλογή των εξατομικευμένων προσφορών, αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι βρίσκεστε σε μια τοποθεσία η οποία δεν υποστηρίζεται ή στο ότι είχατε λιγότερες από τρεις κρατήσεις το περασμένο έτος. Στο μεταξύ, μπορείτε ακόμα να κάνετε προσφορές στους επισκέπτες ορίζοντας χαμηλότερη τιμή για συγκεκριμένες ημερομηνίες ή ορίζοντας εβδομαδιαίες και μηνιαίες εκπτώσεις.

Η Εγγύηση Οικοδεσπότη θα καλύπτει σύντομα ζημιές από ζώα βοήθειας

Γνωρίζουμε ότι τα ζώα βοήθειας (στα οποία συγκαταλέγονται τα ζώα εξυπηρέτησης και συναισθηματικής υποστήριξης) παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή πολλών από τους επισκέπτες μας και εκτιμούμε την προθυμία σας να τους εξυπηρετήσετε. Γνωρίζουμε επίσης ότι σε σπάνιες περιπτώσεις ένα ζώο βοήθειας μπορεί να προκαλέσει ζημιά στην ιδιοκτησία ενός οικοδεσπότη. Γι' αυτό, μέσα στους επόμενους μήνες, θα επεκτείνουμε την Εγγύηση Οικοδεσπότη 1.000.000 δολαρίων ΗΠΑ για να καλύπτει και αυτά τα περιστατικά. (Να έχετε υπόψη σας ότι η Εγγύηση Οικοδεσπότη της Airbnb υπόκειται σε συγκεκριμένους όρους, προϋποθέσεις και εξαιρέσεις. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ.) Ελπίζουμε ότι αυτές οι αλλαγές θα σας καθησυχάσουν ακόμη περισσότερο, καθώς συνεχίζετε να φιλοξενείτε επισκέπτες με διαφορετικές ανάγκες στον χώρο σας.

 

Όπως πάντα, θα θέλαμε να ακούσουμε τα σχόλιά σας για αυτές τις αλλαγές παρακάτω, στα σχόλια. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω σε αλλαγές που θα σας διευκολύνουν και θα κάνουν πιο ευχάριστη τη φιλοξενία. Μείνετε συντονισμένος/η!

 

0 Replies 0