ΟΙ 10 ΚΟΡΥΦΑΊΕΣ ΙΣΤΟΡΊΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018

Airbnb
Official Account

ΟΙ 10 ΚΟΡΥΦΑΊΕΣ ΙΣΤΟΡΊΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018

369432_GettyImages-1026458356-foryou.jpg

 

Από τις συμβουλές ασφαλείας έως τις ενημερώσεις προϊόντων, οι πιο δημοφιλείς ιστορίες από τον τελευταίο χρόνο εξακολουθούν να είναι χρήσιμες σήμερα. Δείτε και τα 10 άρθρα.

  1. Γνωρίστε την Els, μια οικοδέσποινα του Open Homes στη Ρώμη

Η Els, από το Βέλγιο, ήθελε να ανταποδώσει τη φιλοξενία που έλαβε όταν μετακόμισε στη Ρώμη, έτσι έγινε μέλος του Open Homes στην Airbnb. Όταν καλωσόρισε τον Φόντε, η εμπειρία μεταμόρφωσε τη ζωή και των δύο.

  1. Βελτιώσεις στο σπίτι με γνώμονα τη φιλοξενία

Βάψιμο, εξατομίκευση και πολλές άλλες βελτιώσεις στο σπίτι – ήρθε η στιγμή να εμπνευστείτε. Συγκεντρώσαμε συμβουλές από άλλους οικοδεσπότες σαν εσάς σχετικά με το πώς να αναβαθμίσετε έναν χώρο χωρίς να διαλύσετε το σπίτι.

  1. Εύκολη πρόσβαση στην εξυπηρέτηση πελατών

Στις Παγκόσμιες Ερωτήσεις και Απαντήσεις των Παγκόσμιων, προέκυψε μια σημαντική ανησυχία: οι οικοδεσπότες χρειάζονται εύκολη πρόσβαση στην υποστήριξη καθώς και γρήγορες λύσεις. Έχουμε δημιουργήσει έναν νέο τρόπο για τους οικοδεσπότες να επικοινωνούν με την Εξυπηρέτηση Πελατών της Airbnb – ακριβώς όταν το χρειάζονται.

  1. Χειριστείτε την περίοδο υψηλής ζήτησης σαν επαγγελματίας

Περισσότερες κρατήσεις σημαίνουν περισσότερες αφίξεις και πιο αυστηρά προγράμματα καθαρισμού. Οι επιτυχημένοι οικοδεσπότες μοιράζονται τον τρόπο με τον οποίο παραμένουν οργανωμένοι και αποτελεσματικοί κατά τη διάρκεια των πιο πολυάσχολων περιόδων του έτους.

  1. Συμβουλές ασφαλούς φιλοξενίας

Ακολουθούν τρόποι για να διασφαλίσετε την εμπειρία της φιλοξενίας και να κάνετε τους επισκέπτες σας να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι ταυτόχρονα.

  1. Σας ακούσαμε: Ενημέρωση σχετικά με τις απαραίτητες παροχές

Ο καθορισμός των προσδοκιών και η ακρίβεια είναι σημαντικοί παράγοντες για τις επιτυχημένες καταχωρήσεις. Οι οικοδεσπότες μάς είπαν ότι η απαίτηση της Airbnb να προσφέρουν στους επισκέπτες παροχές όπως σαπούνι, πετσέτες και άλλα απαραίτητα στοιχεία είχε αντίκτυπο στην επιτυχία. Έτσι απαντήσαμε: οι οικοδεσπότες μπορούν να επιλέξουν, αλλά τους ενθαρρύνουμε να τις συμπεριλάβουν.

  1. Η μείωση των τιμών

Μας ρωτήσατε: Για ποιο λόγο με πιέζετε συνεχώς να μειώνω τις τιμές μου; Ένας από τους λόγους είναι η ζήτηση. 
Όσο για τους άλλους λόγους, τους εξετάζουμε στις βελτιώσεις μας στα εργαλεία Έξυπνης Τιμολόγησης.

  1. Κατανόηση του ρυθμού απάντησης και αποδοχής

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στον ρυθμό απάντησης και τον ρυθμό αποδοχής; Πώς επηρεάζομαι ως οικοδεσπότης από αυτούς τους αριθμούς; Έχουμε αυτές τις απαντήσεις, καθώς και συμβουλές για το πώς να διατηρήσετε αυτά τα ποσοστά υψηλά.

  1. Σας παρουσιάζουμε τη νέα σελίδα κρατήσεων

Ρωτήσαμε τους οικοδεσπότες πώς θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε τη Λίστα κρατήσεων. Στη συνέχεια, επανασχεδιάσαμε τη σελίδα από το μηδέν, ενσωματώνοντας τα σχόλια των οικοδεσποτών για πιο εύκολη εύρεση, βελτίωση στο συγχρονισμό του ημερολογίου και άλλα.

  1. Θέλετε πιο ευέλικτες ρυθμίσεις τιμολόγησης;

Είστε τυχερός/ή. Η κορυφαία ιστορία του 2018 σάς δείχνει πώς να ορίζετε διαφορετικές τιμές για διαμονές πάνω από μία εβδομάδα ή ένα μήνα και να προσαρμόζετε την τιμή της εβδομάδας έναντι της τιμής του σαββατοκύριακου. Έχουμε επίσης συμβουλές σχετικά με το πώς να εφαρμόσετε τις χρεώσεις για τον καθαρισμό και τους επιπλέον επισκέπτες.

0 Replies 0