Airbnb.org: een nieuwe non-profitorganisatie, geïnspireerd door onze hosts

Anonymous
Niet van toepassing

Airbnb.org: een nieuwe non-profitorganisatie, geïnspireerd door onze hosts

AirbnbDotOrg.jpg

 

Hoi allemaal,

 

Graag stellen we Airbnb.org aan jullie voor, een nieuwe onafhankelijke non-profitorganisatie. Het idee om deze organisatie in het leven te roepen, is ingegeven door de vrijgevigheid van hosts die deelnemen aan Open Homes en het Accommodatieprogramma voor hulpverleners van Airbnb. Via Airbnb.org kunnen hosts mensen in nood een verblijfsplek aanbieden, bijvoorbeeld bij een natuurramp, maar ook vanwege COVID-19. 

 

De Airbnb-community heeft zo sinds 2012 onderdak geboden aan ruim 75.000 mensen in 104 landen.  Airbnb neemt de exploitatiekosten van Airbnb.org voor zijn rekening. Zo kunnen non-profitpartners en mensen in nood optimaal profiteren van de bijdragen aan Airbnb.org.

 

Als blijk van waardering voor onze community hebben we de Airbnb.org-supporterbadge bedacht. Ga naar het Informatiecentrum voor de voorwaarden en veelgestelde vragen.

 

Bedankt dat je deel uitmaakt van deze reis! We hebben gezien wat voor impact deze community wel niet kan hebben en kijken dan ook vol verwachting uit naar een hoopvolle toekomst. We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden, dus laat vooral een reactie achter met je feedback en ideeën.

 

Lees hier meer over Airbnb.org en welke bijdrage jij kunt leveren.

 

Joe Gebbia

Mede-oprichter van Airbnb

Voorzitter van Airbnb.org

0 Antwoorden 0

Artikelen lezen in het Informatiecentrum

Je woning klaarmaken voor gasten
Tips van Airbnb Plus-hosts: attent zijn voor je gasten
Gasten ondersteunen tijdens hun verblijf