Doe mee aan het Duurzaamheidsfestival 2023 van het Communitycentrum

Sybe
Community Manager
Community Manager
Terneuzen, Netherlands

Doe mee aan het Duurzaamheidsfestival 2023 van het Communitycentrum

Sybe_0-1678730234187.jpeg

 

Hallo allemaal,

 

De wereld worstelt met vraagstukken over klimaatverandering, vervuiling en andere milieuproblematiek, waardoor de behoefte aan duurzaamheid nog nooit zo belangrijk geweest is.

 

We promoten duurzaamheid door samen te komen met anderen, onze planeet in de schijnwerpers te zetten en te leren wat we beter kunnen doen. De Dag van de Aarde is daarom de perfecte gelegenheid voor ons tweede jaarlijkse Duurzaamheidsfestival van 20 tot en met 27 april.

 

Het festival is volledig online, bomvol geweldige onderwerpen en leuke gesprekken. Ons eerste festival kun je hier nog eens rustig opnieuw beleven: Duurzaamheidsfestival 2022.

 

Het doel is om bewustzijn omtrent duurzaamheid te vergroten en praktische oplossingen te geven die iedereen in het dagelijks leven kan gebruiken.  Daarbij hebben we echter je hulp nodig, dus nodigen we je bij deze uit om mee te doen.

 

Dat kan op twee manieren:

 

1. Collage van communityfoto's:

Deel een foto van jezelf ergens in een groene omgeving. Dit kan ergens in een park, bos, strandschoonmaak, een botanische tuin of zelfs je eigen achtertuin zijn. We voegen alle inzendingen samen tot onze eigen community collage die we aan het eind van het festival zullen delen. botanische tuin of je eigen achtertuin. We maken van alle afbeeldingen onze eigen communitycollage die we op de Dag van de Aarde delen in een speciale post. Je foto kan anderen inspireren om actie te ondernemen, hun ecologische voetafdruk te verkleinen en duurzamer te leven. Dus stof je camera af, pak je telefoon en maak een groene foto van jezelf.

 

Zo werkt het: 

  • Maak een selfie in een groene omgeving.
  • Kies voor landschap of portret.
  • Alleen scherpe foto's van hoge kwaliteit met je smartphone (of een ander apparaat als dat je voorkeur heeft).
  • Ideale bestandsformaten zijn jpg of png.
  • Stuur je inzending naar airbnb-cc@airbnb.com of plaats die hieronder om deel uit te maken van de grote onthulling aan het einde van het festival...

2. Schrijf over duurzaamheid:

Als je vindt dat een bepaald onderwerp tijdens ons Duurzaamheidsfestival besproken moet worden, kun je hieronder reageren of rechtstreeks contact met me opnemen om dit verder te bespreken. Denk bijvoorbeeld aan hernieuwbare energiebronnen, recycling of groene producten. We kunnen ook over tal van andere onderwerpen een voorzetje geven, dus voel je vrij om contact met ons op te nemen als je wat ideeën zoekt.

 

We vragen om maximaal 750 woorden (als je dat lukt) die we naar alle talen van het Communitycentrum vertalen, zodat we je tekst tijdens het festival kunnen delen. 

 

Samen kunnen we een positieve impact hebben op onze planeet. Doe je ook mee? Laten we elkaar inspireren tijdens het Duurzaamheidsfestival!

 

Hartelijke groet,

 

**Deadline voor inzendingen is donderdag 13 april 2023

**Deadline voor foto-inzendingen is maandag 24 april 2023.

 

 

*Disclaimer 

Door je foto in te dienen via het bovenstaande e-mailadres geef je Airbnb toestemming om je afbeelding, voornaam, profielfoto en woonplaats te gebruiken in marketingmateriaal voor Airbnb.

 

Kun je niet vinden waar je naar zoekt? Klik op Gesprek beginnen om het aan de Airbnb community te vragen! 


0 Antwoorden 0

Artikelen lezen in het Informatiecentrum

Je woning klaarmaken voor gasten
Tips van Airbnb Plus-hosts: attent zijn voor je gasten
Gasten ondersteunen tijdens hun verblijf