Eenvoudig je advertentie beheren en je woning onder de aandacht brengen

Airbnb
Official Account

Eenvoudig je advertentie beheren en je woning onder de aandacht brengen

 

Het beheren van een advertentie is een van de belangrijkste onderdelen van verhuren, omdat gasten via je advertentie meer te weten komen over je woning. Sterker nog, advertenties met veel informatie krijgen tot wel 20% meer boekingen. Maar veel advertenties missen de informatie die gasten belangrijk vinden, simpelweg omdat het te veel moeite kostte om deze toe te voegen. 

 

Daarom is er nu het tabblad Advertenties met nieuwe tools waarmee je je advertentie makkelijker kunt beheren en de kenmerken van je woning beter onder de aandacht kunt brengen.

 

Dit zijn de belangrijkste functies op het nieuwe tabblad Advertenties:

 

  • In de Advertentie-editor voeg je eenvoudiger informatie over je accommodatie toe, zoals voorzieningen of de slaapmogelijkheden. Door de vernieuwde interface pas je de aankomstgegevens voor gasten in een handomdraai aan. 
  • Met de AI-fotorondleiding maak je een fotorondleiding van je accommodatie. Deze tool rangschikt foto's op kamer, zodat gasten inzicht krijgen in de indeling van je woning. Je kunt je fotorondleiding altijd aanpassen en zelf voorzieningen aan elke kamer toevoegen.
  • Door de integratie van slimme sloten koppel je een geschikt slim slot aan je Airbnb-account en genereer je voor elke boeking automatisch een unieke code. De integratie van slimme sloten wordt later dit jaar uitgerold voor hosts in de VS en Canada, en alleen voor bepaalde sloten van August, Schlage en Yale. 

ADVERTENTIES.png

 

Betere advertenties beginnen met slimmere tools. Feedback van hosts vormde daarvoor de inspiratie. In de Advertentie-editor kun je nu zoeken op een voorziening en deze toevoegen. Scrollen is niet nodig. Je kunt ook uit een lijst van bijna 150 voorzieningen kiezen, zowel alfabetisch of per categorie. Denk aan Amusement, Gezinsvriendelijk en Buiten. 


Het tabblad Advertenties is onderdeel van Winter 2023: Nieuw op Airbnb. Meld je aan voor Eerder toegang en gebruik vandaag al de nieuwe functies. Ga voor meer informatie naar het Informatiecentrum.

0 Antwoorden 0

Artikelen lezen in het Informatiecentrum

Je woning klaarmaken voor gasten
Tips van Airbnb Plus-hosts: attent zijn voor je gasten
Gasten ondersteunen tijdens hun verblijf