[Gesloten] Winter release: Vraag en antwoord sessie met Catherine Powell

Quincy
Community Manager
Community Manager
London, United Kingdom

[Gesloten] Winter release: Vraag en antwoord sessie met Catherine Powell

CatherinePowellQ&A2023.png

 

Hallo allemaal,

 

Ik ben ontzettend blij om geweldig nieuws met jullie te delen. We organiseren onze tweede vraag- en antwoordsessie met Catherine Powell in de Communitycentrum. Deze keer wordt onze vraag- en antwoordsessie gehouden in de Engelstalige Communitycentrum, maar we hebben het ondertiteld en vertaald in zeven talen.

 

We nodigen je uit om Catherine al je vragen te stellen over de recente Winter release. Je kunt vragen stellen van 13 tot 17 november. 

 

Ga naar het Engelstalige Communitycentrum, en stel je vraag hier in de reacties: Winter release: Vraag en antwoord sessie met Catherine Powell


Belangrijk: stel je vragen in de taal van je voorkeur, of dat nu Engels, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Spaans of Nederlands is. Het team van het Communitycentrum zal de vragen vertalen wanneer dat nodig is.

 

 👉 Volg de onderstaande richtlijnen voor Q&A's:

Lees meer
  • Houd het netjes wanneer je contact hebt met andere hosts en het Airbnb-team. Het is wel zo prettig als alle communicatie zinvol en opbouwend is. 
  • We verzoeken je vriendelijk om alleen vragen over de nieuwe release van de 2023 Winter Release te stellen en ons daar relevante feedback over te geven.
  • Hieronder kun je al je vragen kwijt en met de Vind-ik-leuk-knop stem je de vragen die je graag beantwoord wilt zien omhoog.
  • Formuleer je vraag zo duidelijk mogelijk. Verwoord wat je precies wilt weten, en ook waarom je vraag volgens jou relevant is voor alle hosts op Airbnb. 
  • We bekijken alle vragen en maken een selectie van de meest gestelde relevante vragen. Dat zijn vragen die voor de gehele host community interessant zijn en zuiver en alleen over de functies gaan die in mei gelanceerd zijn.
  • Bewaar al je overige vragen voor een volgende keer en richt je dus alleen op de functies en verbeteringen die eerder deze maand zijn aangekondigd. 
  • Wij behouden ons het recht voor om reacties te verwijderen die niet aan de bovenstaande richtlijnen voldoen.
  • We gaan ons best doen om op al jullie kritische kanttekeningen bij de nieuwe Airbnb-release van 2023 te reageren.

Quincy

-----

 

Please follow the Community Guidelines // Volg de communityrichtlijnen

1 Antwoord 1
Quincy
Community Manager
Community Manager
London, United Kingdom

Hallo allemaal, 

 

Het was geweldig om jullie vragen en feedback over de Winter Release te zien en ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie deelname aan deze vraag-en-antwoordsessie. 

 

Dankzij de bijdragen van onze Hosts over de hele wereld hebben we een aantal uitstekende vragen kunnen verzamelen. Gezien de hoeveelheid vragen zullen we de populairste en meest relevante vragen selecteren die Catherine zal behandelen. 

 

Deze vragen en antwoorden kunnen alleen plaatsvinden als we allemaal bijdragen aan het creëren van een veilige ruimte voor gesprekken. We stellen het zeer op prijs hoe constructief iedereen is geweest. Hartelijk dank!  

 

Heb geduld met ons als we verder gaan met de volgende stappen. Catherine zal de komende weken reageren op jullie belangrijkste in de Communitycentrum. 

 

Jullie feedback en vragen tijdens deze vraag- en antwoordsessie waren van onschatbare waarde! 

 

Vriendelijke groeten,

 

Quincy 

-----

 

Please follow the Community Guidelines // Volg de communityrichtlijnen

Artikelen lezen in het Informatiecentrum

Je woning klaarmaken voor gasten
Tips van Airbnb Plus-hosts: attent zijn voor je gasten
Gasten ondersteunen tijdens hun verblijf