Hoe je de "reismakers" van je gezinsuitje kunt vinden op Airbnb

Airbnb
Official Account

Hoe je de "reismakers" van je gezinsuitje kunt vinden op Airbnb

Eerder deze maand deelden we het verhaal van Ray en Charissa Popp, die hun twee zonen de wereld wilden laten zien door te reizen. Ze namen afscheid van hun vrienden, familie en huis in Florida en begonnen aan een wereldreis van een jaar. “Je hebt geen groei en verandering wanneer je in je comfortzone blijft", vertelt Ray ons.

 

De Popps leggen uit dat het een van de kernprincipes van deze reis is om telkens een paar maand aan een stuk op een handvol locaties te verblijven om zo de lokale routines te leren kennen en een beter contact te kunnen leggen met de community. Charissa merkt op: "We willen ons thuis voelen, buren ontmoeten, de winkeliers bij naam kennen, zelfs vrijwilliger zijn en teruggeven waar we kunnen.”

 

De familie Popp geniet van een picknick in County Clare, Ierland.De familie Popp geniet van een picknick in County Clare, Ierland.

Het lijkt lang om vier, vijf of zes weken in een huis te verblijven dat niet van jou is, maar de Popps beleefden tot nu toe een aantal geweldige ervaringen in hun Airbnb-woningen. We spraken met hen om te horen hoe ze hun huizen selecteren, waar ze naar op zoek zijn en wat ze als advies kunnen geven aan mensen die Airbnb gebruiken met kinderen.

 

Het blijkt dat Ray en Charissa niet alleen een aantal tips hebben, maar ook een methode om advertenties te scannen en vragen te stellen om juweeltjes te ontdekken die misschien niet voor de hand liggen, maar die hun verblijf sterk kunnen veranderen.

 


Zoals de meeste kinderen vinden onze jongens veel dingen opwindend die wij op het eerste gezicht niet als gedenkwaardig beschouwen. Na een verblijf of een deel van onze reis klampen ze zich vast aan iets wat we niet hadden verwacht.

 

Ja, het is best cool om naar de droogste woestijn ter wereld te gaan, maar "Jeetje, de Airbnb waar we verbleven, had een geweldige kat!". Met deze momenten in het achterhoofd scannen we de advertenties zorgvuldig, op zoek naar unieke kenmerken en voorzieningen waarvan we denken dat ze echt belangrijk kunnen zijn voor de kinderen.

 

Ray Popp, nomadische gezinsreiziger en Executive Vice President of Growth bij Levatas

 

Hieronder delen Ray en Charissa een aantal andere items die ze zoeken en waar ze naar vragen bij het reserveren van een verblijf:

 

Speelgoed voor de jongens

Zwembaden zijn prachtig en een grote tuin is geweldig, maar een paar zwemnoodles, ballen, frisbees of tuinspelletjes betekenen het verschil tussen een korte duik of een beetje rondrennen in de tuin en eindeloze uren speelplezier. Ze prikkelen de verbeelding een beetje. We kunnen deze dingen niet mee op reis nemen, dus we zoeken en vragen ernaar bij elke plek die we overwegen. 

 

Een van onze zonen vond het heerlijk om een wilde neusbeer in de tuin te vinden.Een van onze zonen vond het heerlijk om een wilde neusbeer in de tuin te vinden.

Lokale wilde dieren

Alle kinderen zijn anders, maar de onze houden van dieren. Een paardenboerderij naast de deur, padden die door de tuin huppelen, een aquarium of een vriendelijke buurtkat of -hond maken hun dag goed. In Costa Rica zagen we een neusbeer die een grote leguaan in ons huis achtervolgde en de jongens spraken er weken over.

 

Een fijne indeling

Soms is het moeilijk om via een advertentie precies te weten waar de kamers zich bevinden. Het is de moeite waard om daar wat dieper op in te gaan. In ons huidige huis in Portugal slapen de jongens hoog, in een kraaiennest. Ze vinden het geweldig, maar er is een steile ladder die misschien niet voor iedereen geschikt is. De afstand tot mama en papa kan ook meespelen: zijn ze bang in een nieuw huis als ze ergens alleen zijn? Het is geen luxe als je vier kamers hebt, maar de kinderen elke nacht in jouw bed willen slapen.

 

Een van de jongens gaat skaten in een park in de buurt van hun accommodatie in Portugal.Een van de jongens gaat skaten in een park in de buurt van hun accommodatie in Portugal.

Makkelijke paden om te spelen

Straten zijn een stressfactor voor ouders van jonge kinderen. Als je straten moet oversteken of als je vlak naast een drukke of grote weg verblijft, brengt dit extra zorgen met zich mee. En deze beslommeringen zorgen er net voor dat je niet meer kunt ontspannen, werken of wat er ook op de agenda staat. Een park, speeltuin of zwembad in de buurt is geweldig, maar bekijk de route en denk na over hoe je je erbij zou voelen als de kinderen alleen zouden gaan.

 

Tijd om te drogen

Alle ouders en iedereen die al in de buurt van een kind is geweest, weten dat kinderen zich snel vuil maken. Ze gebruiken kleding in recordtempo en wasmachines draaien overuren. De aanwezigheid van drogers is echter niet altijd vanzelfsprekend. In het grootste deel van Zuid-Amerika en in vele Europese en Aziatische landen is het zelfs moeilijk ze in woningen aan te treffen. Een accommodatie met een droger, genoeg rekken om kleding op te hangen of het adres van een wasserette in de buurt, kan het droogproces versnellen, vooral als je maar een beperkte hoeveelheid kleding hebt.  

 

De familie Popp verkent Santiago, Chili.De familie Popp verkent Santiago, Chili.

De Popps hebben ook een aantal tips die verhuurders kunnen helpen bij het opstellen van een advertentie of het voorbereiden van hun huis op een geweldige gezinservaring:

 

Begraaf het plezier niet

Als je weet dat je huis perfect is voor gezinnen, aarzel dan niet om items te vermelden die geweldig zijn voor kinderen. Het kunnen triviale dingen lijken, zoals een basketbalring voor het zwembad, lianen om aan te hangen of een drone die ze kunnen laten vliegen, opgeborgen in een kast. Denk eraan om de ruimte te vinden om deze dingen toe te voegen. Plaats jezelf in de schoenen van een kind of ten minste van een ouder die wil dat een kind leuke dingen kan doen. We bekijken advertenties als een gezin en de kinderen hebben veel invloed.

 

Instructies voor kinderen

Veel verhuurders zijn geweldig in het schrijven van instructies of "huisregels": waar je dingen kunt terugvinden, hoe dingen werken, wificodes, enz. Deze zijn nuttig en sterk aan te bevelen, als je dit nog niet doet. Maar waarom niet een stap verder gaan en iets specifieks voor de kinderen schrijven? Waar is de kast met speelgoed? Wat zijn interessante weetjes over de wijk? Het kan echt van alles zijn — het is gewoon een geweldige toets die zowel kinderen als ouders zullen waarderen.

 

De familie Popp gaat paardrijden in Atacama, Chili.De familie Popp gaat paardrijden in Atacama, Chili.

Spelletjes voor binnenshuis

Veel verhuurders hebben dingen zoals bordspellen, kaarten en boeken en dat is echt geweldig. Mensen nemen deze dingen meestal niet mee op reis (wij toch niet) en het kan echt een leuke manier zijn om tijd met elkaar door te brengen. Maar het is echt frustrerend als iedereen staat te popelen om een spelletje te spelen en je dan moet vaststellen dat er stukken ontbreken, de instructies gescheurd zijn of dat het helemaal niet dat spel is. Maak hier een inventaris van en zorg dat alles in orde is. Het is het echt waard.

 

Ga voor een schommel

Als je een grote boom of iets dergelijks hebt, raden wij ten zeerste aan om er een of andere schommel aan te hangen. Bandenschommel, touwschommel, houten stoelschommel, het maakt niet uit, kinderen houden gewoonweg van schommelen. Ik ben er vrij zeker dat het zelfs wetenschappelijk bewezen is. Zo niet, dan hebben onze jongens het wel bewezen die dag en nacht schommelden in onze woning in Costa Rica. Bonus: ouders krijgen veel fotowaardige momenten van je woning. 

 

Een van de jongens blijft onderweg bezig met zijn schoolwerk.Een van de jongens blijft onderweg bezig met zijn schoolwerk.

Plan B voor wifi

Hoe je het ook bekijkt, wifi is een belangrijke voorwaarde voor veel gezinnen. Voor ons, werkende ouders en kinderen met schoollessen in de cloud, is het van cruciaal belang. Dus als we lezen dat de wifi beschikbaar en betrouwbaar is, verwachten we dat hij ook werkt. Maar we beseffen ook dat er zich technische problemen kunnen voordoen en dat er veel kan gebeuren op sommige plaatsen met een zwakke infrastructuur. In deze gevallen stellen we voor om een plan B te voorzien wanneer het internet uitvalt. Dit kan een mobiele telefoon met een hotspot zijn, nieuwe hardware die klaar staat of een neef bij het energiebedrijf. Het is echt heel nuttig als je in staat bent om snel weer online te geraken, vooral als je veel buitenlandse reizigers ontvangt.

 

Je kunt de familie Popp tijdens hun reizen volgen op Instagram op @globepoppin.

 

Lees meer over: Ervaringen, Gezin, Thema-artikel, Woningen

0 Antwoorden 0

Artikelen lezen in het Informatiecentrum

Je woning klaarmaken voor gasten
Tips van Airbnb Plus-hosts: attent zijn voor je gasten
Gasten ondersteunen tijdens hun verblijf