Introductie van de Adviesraad van Hosts leden voor 2023

Quincy
Community Manager
Community Manager
London, United Kingdom

Introductie van de Adviesraad van Hosts leden voor 2023

Quincy_0-1674828412082.png

 

Het is een uitzonderlijk druk jaar geweest voor ons bij Airbnb! In 2022 droeg de Adviesraad van Hosts bij aan belangrijke beslissingen bij Airbnb door feedback te geven over onderwerpen als Diversiteit & Inclusie en Product/Beleidsontwikkeling voor Hosts, en we konden niet dankbaarder zijn voor hun werk.

 

Hier in het Community Center hebben we zoveel gedeeld met Festivals, gidsen over toegankelijkheid, inclusiviteit, en de ongelooflijke diversiteit dat we hebben in onze community. Op onze geweldige Host Adviesraad alumnus:@Anna1403 , @Merrydith0@Nutth0@Omar202@Pam3 , @Peter1@Shinya0@Susan208@Till-and-Jutta0@Vinícius0, en @Michael-O-Reilly0 @Sebastian1001  - bedankt!

 

Bij het ingaan van 2023 blijft de missie van de Adviesraad van Hosts onverminderd belangrijk. We zijn verheugd om de nieuwe en terugkerende leden aan te kondigen die invloed zullen blijven uitoefenen op het beleid, de programma's en de producten van Host die we introduceren. We zijn ook dankbaar dat onze adviesraad alumni hun ervaringen en kennis zullen blijven delen hier in het Communitycentrum, in hun Host Clubs, en rechtstreeks met Airbnb wanneer ze worden uitgenodigd voor onze workshops.

 

Dit jaar zullen we blijven kijken naar deze 2022 HAB leden voor hun kennis:@Claudia331@Daniel1651@Delphine348@Felicity11 , @Jennifer3225@Kirk124@Ted--Pauline-And-Keo0 , @Ronaldo-And-Carla0@Francisco-and-Yajaira-Ho0, @Deirdre en Nadia. En we verwelkomen de volgende nieuwe HAB-leden:

 

Dandara3, Dolly, David-And-Rachel0, José, Jue0, Katie, Keshav7Mauricio467, Rie, Andy-and-Sarah0, Tatiya Uttarathiyang, en Marielle135.

 

Adviesraad-leden vertegenwoordigen een grote diversiteit aan achtergronden en zijn geselecteerd vanwege hun enorme bijdragen aan onze Host Community, hun inzet voor diversiteit & inclusie, en hun status als Community Leider en uitblinkers in Hosting. 

 

We kijken uit naar wat we dit jaar samen zullen bereiken. Je hebt waarschijnlijk al gemerkt dat sommige leden in de Community soms berichten plaatsen en bijdragen aan onze discussies over hosting.

 

 Om onze 2023 HAB leden beter te leren kennen, adviseer ik een bezoek aan de Adviesraad van Hosts pagina voor meer informatie.

 

Quincy

 

Can't find what you're looking for?Click here to start a conversation!


Kun je niet vinden waar je naar op zoek bent? Klik hier om een gesprek te beginnen!

Be kind and helpful to each other, and ensure you respect our Community Center Guidelines!

0 Antwoorden 0

Artikelen lezen in het Informatiecentrum

Je woning klaarmaken voor gasten
Tips van Airbnb Plus-hosts: attent zijn voor je gasten
Gasten ondersteunen tijdens hun verblijf