Kijken! Op 9 april deelt CEO Brian Chesky het laatste nieuws voor hosts

Airbnb
Official Account

Kijken! Op 9 april deelt CEO Brian Chesky het laatste nieuws voor hosts

Vorige week heeft onze CEO Brian Chesky alle hosts een hart onder de riem gestoken, live vanuit zijn huis in San Francisco. Hij benoemde de gevolgen van het coronavirus (COVID-19) voor onze community, beantwoordde enkele veelgestelde vragen en kondigde nieuwe initiatieven aan om jullie te helpen deze roerige tijd.

 

Hij heeft toen ook aangegeven dat hij intensiever contact wil hebben met onze hosts. Voor jullie is het immers belangrijk dat het management van Airbnb van zich laat horen én dat jullie bij ons een luisterend oor vinden. We organiseren nog steeds onze wereldwijde luistersessies, waar hosts persoonlijke verhalen hebben gedeeld, suggesties hebben aangedragen en vragen hebben gesteld. In de komende weken zal Brian jullie steeds op de hoogte houden over de laatste ontwikkelingen.

 

De eerstvolgende update van Brian staat gepland voor donderdag 9 april om 15.00 uur (PT).  Je kunt het live zien op airbnb.nl/live, of na afloop van het evenement een opname bekijken mocht je het gemist hebben.

 

Bedankt voor al jullie feedback van de afgelopen weken. Nieuwe vragen kun je in de opmerkingen hieronder kwijt. We doen ons best om de meest prangende vragen in toekomstige airbnb.nl/live live-uitzendingen te beantwoorden.

0 Antwoorden 0

Artikelen lezen in het Informatiecentrum

Je woning klaarmaken voor gasten
Tips van Airbnb Plus-hosts: attent zijn voor je gasten
Gasten ondersteunen tijdens hun verblijf