Nieuwe veiligheidseisen vanwege COVID-19, een bijgewerkte Standaard voor gasten en meer in het laatste nieuws voor hosts

Airbnb
Official Account

Nieuwe veiligheidseisen vanwege COVID-19, een bijgewerkte Standaard voor gasten en meer in het laatste nieuws voor hosts

BeloRauschBG.png

 

In het laatste nieuws voor hosts bespreekt Catherine Powell de kwaliteit van het verhuren, veranderingen in de Standaard voor gasten en nieuwe veiligheidseisen met betrekking tot COVID-19 voor de Airbnb-community. 

 

Vorig jaar hebben we een nieuwe Standaard voor gasten geïntroduceerd, met als doel gasten tijdens hun verblijf verantwoordelijk te houden voor hun eigen gedrag. Sindsdien zijn er ongeveer 100.000 accounts van gasten die niet ons beleid voldeden opgeschort of verwijderd. Naar aanleiding van feedback van hosts voegen we vijf nieuwe criteria toe aan onze Standaard voor gasten. Deze criteria hebben onder andere betrekking op te laat uitchecken, het meenemen van huisdieren zonder toestemming en het verwijderen van goedgekeurde beveiligingsapparatuur. 

 

Tussen nu en het einde van dit jaar investeren we in verbeteringen aan onze systemen en procedures. Daardoor kunnen we beter handhaven, sneller reageren en ervoor zorgen dat gasten hun verantwoordelijkheid nemen.

 

Jullie vormen het kloppend hart van de Airbnb-community en doen er alles aan om gasten de beste gastvrijheid te bieden. Wanneer reizigers een slechte ervaring hebben met een Airbnb-host, heeft dat niet alleen gevolgen voor de reputatie van hosts in die buurt en bij die gemeente, maar ook voor onze community als geheel. Onlangs kwamen we tot de conclusie dat sommige accommodaties niet aan onze verwachtingen op het gebied van kwaliteit voldoen. Naast het verwijderen van gasten om de Airbnb-community te beschermen, schorsen en verwijderen we daarom net zo goed advertenties waarbij consequent sprake is van serieuze problemen, lage beoordelingen en teleurgestelde verwachtingen.

 

In de meeste gevallen worden de hosts van deze advertenties van tevoren op de hoogte gebracht. Hosts die het niet eens zijn met onze beslissing, kunnen in beroep gaan. Bekijk het volledige nieuws voor hosts voor meer informatie over deze veranderingen en in hoeverre jij er als host mee te maken krijgt. 

 

 

Klik op de CC knop in de YouTube video om ondertiteling toe te voegen en klik op 'instellingen' om de taal te wijzigen.

 

Om het vertrouwen binnen onze community te bewaken en de veiligheid van iedereen te beschermen, vragen we hosts van accommodaties vanaf 12 oktober om in te stemmen met ons aangescherpte schoonmaakprotocol in vijf stappen. Hosts moeten voor 20 november bevestigen dat ze met het protocol akkoord gaan. Wie dat al heeft gedaan, hoeft alleen nog maar in te stemmen met het dragen van een mondkapje en het naleven van de afstandsregels. Nieuwe hosts moeten ook instemmen met deze veiligheidsmaatregelen. Uit interne Airbnb-gegevens blijkt dat accommodaties die volgens het aangescherpte protocol schoongemaakt worden erg populair zijn. Deze accommodaties worden gemiddeld drie keer zoveel gereserveerd.

 

We weten dat zowel hosts als gasten hoge eisen aan gezondheid en veiligheid stellen. Daarom doen we er alles aan om aan die standaard te voldoen. Bedankt dat je ons laat weten welke onderwerpen belangrijk voor je zijn. Geef aan wat je graag behandeld wilt zien in een volgende editie van het laatste nieuws voor hosts met Catherine. 

 

Bezoek het Informatiecentrum voor de samenvatting van de video.

0 Antwoorden 0

Artikelen lezen in het Informatiecentrum

Je woning klaarmaken voor gasten
Tips van Airbnb Plus-hosts: attent zijn voor je gasten
Gasten ondersteunen tijdens hun verblijf