Steun Airbnb.org op Wereldvluchtelingendag

Airbnb
Official Account

Steun Airbnb.org op Wereldvluchtelingendag

Wereldvluchtelingendag.jpg

Op 20 juni is het Wereldvluchtelingendag, een dag waarop we stilstaan bij de kracht en veerkracht van mensen die alles hebben moeten achterlaten om te ontsnappen aan conflicten of vervolging. Deze dag is een belangrijke herinnering dat ontheemde personen en gezinnen steun van anderen hard nodig hebben wanneer zij zich in een ander land moeten vestigen.

 

Airbnb.org, een non-profitorganisatie die onafhankelijk van Airbnb werkt, zet zich daar al jaren wereldwijd voor in. Met donaties kunnen we noodhuisvesting regelen voor vluchtelingen zoals Zyad, Souzan en hun vier kinderen, die zijn gevlucht voor de burgeroorlog in Syrië. Ze bouwen hun leven op in de Verenigde Staten met de hulp van mensen uit hun nieuwe omgeving.

 

Dankzij de vrijgevigheid van donateurs en hosts hebben sinds 2020 meer dan 210.000 vluchtelingen en asielzoekers via Airbnb.org ruim 1,4 miljoen gratis overnachtingen gevonden.


Onze inzet om mensen onderdak te bieden die dit het meest nodig hebben, blijft onvermoeid doorgaan. Op Airbnb.org/refugees vind je meer informatie over hoe ook jij een steentje kunt bijdragen.

0 Antwoorden 0

Artikelen lezen in het Informatiecentrum

Je woning klaarmaken voor gasten
Tips van Airbnb Plus-hosts: attent zijn voor je gasten
Gasten ondersteunen tijdens hun verblijf