Co-host of mede-verhurder in Griekenland Halkidiki Kassandra gezocht.

Co-host of mede-verhurder in Griekenland Halkidiki Kassandra gezocht.

Goede dag, wij hebben een huis in Griekenland, regio Halkidiki Kassandra, mooi en rustig gelegen niet ver van stad Loutra. Omdat we in het buitenland wonen verhuren we het huis meerdere maanden. Daarvoor zoeken we een co-host of mede-verhuurder, bijvoorbeeld iemand die reeds in de omgeving een Airbnb beheert. Of iemand die wenst als co-host te beginnen.

De werkzaamheden zijn beperkt. Overhandigen van de sleutel, wassen beddengoed en handdoeken, schoonmaken van het huis. Het is een nieuwbouw, verzorgd huis halfopen bebouw met tuin. Meestal gaat het om 2-4 personen die 1 -2  slaapkamer gebruiken. Betaling in overleg. We spreken het Engels, Nederlands en Russisch. 

 

Vastgoed aan zee
1 Antwoord 1
Emiel1
Level 10
Leeuwarden, The Netherlands

@Olga991 

Ik denk dat de kans van slagen groter is als je je vraag ook op de Engelstalige community plaatst (click op de globe bovenaan de pagina en kies English), of misschien is er een lokale relevante  facebook group van Airbnb hosts. Of zoek een host in de omgeving van je advertentie en benader deze.

Ik zie dat je nog geen advertentie actief hebt op Airbnb, dus een potentiele kandidaat kan (nog) geen indruk van het huis krijgen.

Artikelen lezen in het Informatiecentrum

Je woning klaarmaken voor gasten
Tips van Airbnb Plus-hosts: attent zijn voor je gasten
Gasten ondersteunen tijdens hun verblijf