De Stad van de Maand Mei 2024: Willemstad, Curaçao

Quincy
Community Manager
Community Manager
London, United Kingdom

De Stad van de Maand Mei 2024: Willemstad, Curaçao

IMG_2498 Large.jpeg

Hallo allemaal,

 

Ik hoop dat jullie allemaal een geweldige dag hebben! Voor onze 4e editie van de Stad van de Maand, wilde ik een moment nemen om de magie van Willemstad, Curaçao te vieren en alles te horen over jullie ervaringen in deze ongelooflijke stad.

 

Deze bruisende stad in de zuidelijke Caribische Zee biedt kleurrijke architectuur, een mix van culturen en adembenemende stranden. Het historische stadscentrum, met zijn pastelkleurige Nederlandse koloniale gebouwen, staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

 

Willemstad is een smeltkroes van Nederlandse, Caribische en Latijns-Amerikaanse invloeden, wat tot uiting komt in de gevarieerde keuken.

 

Of je nu graag wereldkeukens proeft, het kristalheldere turkooizen water of verborgen baaien verkent, een wandeling door de stad maakt of deelneemt aan het bruisende nachtleven, je hebt hier veel mogelijkheden om uit te kiezen!

 

Wat zijn jouw favoriete plekken om te zien of dingen om te doen in Willemstad? Heb je nog tips om er te verblijven of dingen die je moet weten over de stad? Zo ja, deel ze hieronder!

 

Hier is een link naar de vorige edities als je die wilt bekijken!

 

Quincy

-----

 

Please follow the Community Guidelines // Volg de communityrichtlijnen

1 Antwoord 1

Artikelen lezen in het Informatiecentrum

Je woning klaarmaken voor gasten
Tips van Airbnb Plus-hosts: attent zijn voor je gasten
Gasten ondersteunen tijdens hun verblijf