Fietsen op vraag

in
Boutersem, Belgium
Level 2
81 Keer bekeken

Dag, ik zorg regelmatig voor fietsen voor mijn gasten. Het huisje is wat afgelegen. Dit jaar is er veel meer vraag naar omdat auto's zo duur zijn om te huren. Mijn vraag. Koop ik er beter zelf. Ik kan ze per seizoen huren aan 250€ per maand. Of blijf ik beter huren? 

 

5 reacties

Re: Fietsen op vraag

in
Ruinen, Netherlands
Level 10

@Hilde438 Wij hebben zelf twee eenvoudige tweede hands fietsen gekocht. 100 euro voor twee fietsen. In de omgeving kost een fiets huren 12 euro per dag. Bij ons kunnen ze hem huren voor 15 euro per fiets gedurende het hele verblijf. 😀 na 4x verhuren zijn de fietsen er al uit. Nadeel is wel dat als back to back boekingen hebt en de fiets is stuk … dan moet je dus een snelle actie uit halen om ze weer klaar te krijgen. 

Groetjes Katja

Re: Fietsen op vraag

in
Kortgene, Netherlands
Level 1

@Hilde438 @Heeft u wel gedacht om fietsen te leasen, in Nederland kan dat, ik heb zelf daarvoor naar E-bikes gekeken, dan heeft u ook geen zorgen aangaande het onderhoud en reparaties en u kunt ze met een winstmarge verhuren, het is volgens mij nog goedkoper dan E 250,= per maand

Re: Fietsen op vraag

in
Kortgene, Netherlands
Level 1

@Hilde438  E-bike verhuren is misschien ook een extra service ivm de dure autoverhuur, mensen zullen dan ook hun actieradius vergroten.

Re: Fietsen op vraag

in
Noordwijk, Netherlands
Level 1

Wij hebben als service 4 goede fietsen staan. Wij rekenen geen huur en zien het als extra service. Ik wil ze niet verhuren, omdat ik dan de reparatie moet uitvoeren.

Re: Fietsen op vraag

Online Community Manager in
London, United Kingdom
Online Community Manager

Wat gaaf @Bas2643! Toevallig heb ik net een topic aangemaakt over het verhuren van fietsen en ander apparatuur 😃

Kun je niet vinden waar je naar op zoek bent? Klik hier om een gesprek te beginnen!

Can't find what you're looking for? Click here to start a conversation!
Begin een gesprek