Teruggave boekingskosten

Teruggave boekingskosten

Hallo, er zit een gast in ons huis die de reservering 1 nacht wil verkorten. Hij heeft de datum veranderend, en ik heb deze geaccepteerd zodat hij geld voor 1 nacht terug kan krijgen. Nu geeft hij aan 0,11 cent terug te hebben gehad. Dit klopt niet met de kosten voor 1 nacht. Kunnen jullie uitleggen hoe dit werkt? 

2 Antwoorden 2
Emiel1
Level 10
Leeuwarden, The Netherlands

@Roelie2 

Als de reservering wordt veranderd (bijv. zoals hier 1 nacht korter verblijf), dan wordt ook de prijs aangepast. De gast kan de nieuwe prijs zien, dus dat zou geen verrassing moeten zijn achteraf !

Als er bij de originele reservaring speciale kortingen in het geding zijn (wekelijks, speciale aanbieding etc..), dan kan een herberekening wel eens fout uitpakken. ht is dus altijd zaaks de nieuwe prijs te controleren.

Maar goed, evt. kun je de gast handmatig compenseren via het resolutie centrum (optie stuur/ontvang geld in de reservering). En als de gast nog steeds bij juliie is, kun je de reservering zelf nogmaals wijzigen en de juiste prijs handmatig invullen: https://www.airbnb.nl/help/article/50/

Met vriendelijke groeten,

Emiel

Quincy
Community Manager
Community Manager
London, United Kingdom

Welkom @Roelie2, heb je Emiel's antwoord gezien? 

-----

 

Please follow the Community Guidelines // Volg de communityrichtlijnen

Artikelen lezen in het Informatiecentrum

Je woning klaarmaken voor gasten
Tips van Airbnb Plus-hosts: attent zijn voor je gasten
Gasten ondersteunen tijdens hun verblijf