telefoonnummer geblokkeerd na reservatie

Marina659
Level 2
United States

telefoonnummer geblokkeerd na reservatie

Wij hebben iemand die gerserveerd heeft , dus bevestigs en voorafbetaald . 

 

Nu sturen wij die het telefoonnummer van de luchthavenservice . En die nummer wordt voor het eerst in 3 jaar geblokkeerd .

 

 

En die ( Phone hidden ) heeft er in 3 jaar nog nooit gestaan in één van onze reservaties . Want als wij luchthavenservice aanbieden , is dat een gratis service van ons waar wij niets op verdienen.

 

Nu mailen we met Airbnb , en ze zeggen ons , Dat is al jaren . Pfft , bij ons is dat een standaard bericht en voor het eerste geblokkeerd 

2 Antwoorden 2
Quincy
Community Manager
Community Manager
London, United Kingdom

Hallo @Marina659, dit is erg vreemd want het is inderdaad al enige tijd zo. Toen ik een paar jaar geleden aan het hosten was kreeg ik ook de vraag waarom telefoonnummers verborgen werden. Airbnb doet dit om de veiligheid van de host en gast te waarborgen en zodat alles gedocumenteerd kan worden in hun eigen systeem. 

-----

 

Please follow the Community Guidelines // Volg de communityrichtlijnen

Het probleem was na een reservatie . Na onderzoek van Airbnb bleek dat er een fout in de vertaling app zat . In de originele tekst stond het correct , in de vertaalde tekst stond er verborgen . Raar . IT  heeft nog wat werk daar .

 

Artikelen lezen in het Informatiecentrum

Je woning klaarmaken voor gasten
Tips van Airbnb Plus-hosts: attent zijn voor je gasten
Gasten ondersteunen tijdens hun verblijf