Communitycentrum Richtlijnen

Administrator
1.146 Keer bekeken

Welkom! Het Communitycentrum is een online forum waar verhuurders in contact kunnen komen met andere verhuurders, en waar zowel verhuurders als reizigers hun ervaringen kunnen delen, vragen kunnen stellen en advies kunnen geven.

 

De missie van Airbnb is om een wereld te creëren waarin iedereen zich overal ter wereld thuis kan voelen. Ter ondersteuning van die missie hebben we richtlijnen opgesteld om ervoor te zorgen dat iedereen weet wat er van hen wordt verwacht en wat ze van anderen kunnen verwachten op dit online forum.

 

Communitymanagers zorgen ervoor dat het Communitycentrum een gastvrije plek is voor alle leden. Als je iets ziet dat in strijd is met deze richtlijnen, meld dit dan via de link ‘Ongepaste inhoud', die je in het bericht vindt onder 'Opties'. We controleren gemarkeerde inhoud en nemen passende maatregelen als dat nodig is.

 

Neem de volgende richtlijnen in acht:

 

 1. Behandel anderen met respect en wees bemoedigend, zelfs als je een andere mening hebt.
 2. Schrijf in eenvoudige en duidelijke taal en plaats volledige antwoorden, zodat andere leden gemakkelijk met jou het gesprek aan kunnen gaan (klik hier voor tips om aan de slag te gaan)
 3. Houd je aan het Contentbeleid van Airbnb, zoals het niet plaatsen van advertenties of het onthullen van persoonlijke gegevens (zoals telefoonnummers) van jezelf of van anderen. Dit is een openbaar forum waarvan de inhoud van openbare discussies voor iedereen toegankelijk is.

 

Lees meer:

Spoiler

We staan ​het volgende niet toe:

 • Reclame of andere commerciële inhoud, bedrijfslogo's, links of bedrijfsnamen
 • Spam, ongewenst contact of content die herhaaldelijk op storende wijze wordt gedeeld
 • Content die illegale of schadelijke activiteiten steunt, of content die godslasterend, vulgair, aanstootgevend, bedreigend of intimiderend is
 • Discriminerende inhoud (raadpleeg het Helpcentrum voor meer informatie: www.airbnb.com/help/topic/533)
 • Pogingen om zich als een andere persoon, account of rechtspersoon voor te doen, waaronder een medewerker van Airbnb
 • Content die illegaal is of de rechten van een andere (rechts)persoon schendt, waaronder intellectueel eigendomsrecht en privacyrecht
 • Content die verwijst naar de details van een Airbnb-onderzoek
 • Content waaruit de locatie van een advertentie opgemaakt kan worden of andere content die een persoonlijk veiligheidsrisico met zich meebrengt voor een lid van de Airbnb community, bijvoorbeeld persoonlijke gegevens zoals e-mailadressen, telefoonnummers, creditcardgegevens, enz.
 • Content die niets met het onderwerp te maken heeft, waarin geen vraag wordt gesteld of waarin geen kennis wordt geboden als antwoord op een vraag die onderdeel is van en grotere discussie
 • Provoceren (trollen) of community-leden herhaaldelijk tot mikpunt maken

In geval van herhaalde of ernstige schendingen kunnen we de betreffende account(s) schorsen of permanent deactiveren.

 

 1. Alle leden moeten zich welkom voelen, wie ze ook zijn of waar ze ook vandaan komen. Wees respectvol en sluit geen leden buiten, in overeenstemming met het Anti-discriminatiebeleid van Airbnb

 

Overtreding van de richtlijnen

Elke overtreding van deze richtlijnen kan leiden tot het bewerken of verwijderen van berichten. In extreme gevallen is een tijdelijke of permanente schorsing van een lid van het Communitycentrum gerechtvaardigd. In de meeste gevallen proberen Communitymanagers problemen in een gesprek op te lossen, voordat een schorsing wordt overwogen.

 

Airbnb kan indien nodig ook juridische stappen nemen. Dat doen we liever niet, dus wees aardig en houd je aan de richtlijnen!

 

Urgente ondersteuning

Houd er rekening mee dat het Communitycentrum geen officieel kanaal van de Airbnb Klantenservice is. Dus als je een tijdsgevoelig verzoek hebt of als je hulp nodig hebt bij een persoonlijk probleem, neem dan contact op met de Klantenservice.


Houd er rekening mee dat de Gebruiksvoorwaarden en het Privacybeleid van toepassing zijn op je gebruik van het Communitycentrum.

0 reacties