Feedback benodigd over de Airbnb Updates blog

Quincy
Community Manager
Community Manager
London, United Kingdom

Feedback benodigd over de Airbnb Updates blog

Screenshot 2019-06-20 at 16.40.32.png

 

Hallo allemaal,

 

Enkele maanden geleden hebben we in de community Airbnb Updates (blog) opgericht om het gemakkelijker te maken om de meest recente informatie over Airbnb op één plek te vinden.

 

Een van de dingen die ons al snel opviel was dat we, net als elders in de community, de mogelijkheid miste om direct op een antwoord te reageren. Hoewel dit niet echt te zien is in traditionele blogs, hebben we besloten om deze functie aan Airbnb Updates te introduceren en we hopen dat dit het makkelijker voor jullie maakt om bepaalde onderwerpen verder te bespreken.

 

Aangezien er nu een aantal maanden verstreken zijn sinds de oprichting van Airbnb Updates, zouden we graag jullie mening willen horen over; hoe jullie het gebruiken en of jullie je meer ingelicht voelen over updates. Misschien zijn er onderwerpen die je echt leuk vindt of waarvan je meer wilt zien?

 

Ik hoor graag van jullie!

 

Quincy 

-----

 

Please follow the Community Guidelines // Volg de communityrichtlijnen

1 Antwoord 1
Emiel1
Level 10
Leeuwarden, The Netherlands

Ikzelf gebruik het nauwelijks. kijk er alleen soms naar als er hier promotie voor wordt gemaakt.  Recent waren er updates in de software mbt "shared spaces", die niet aangekondigd waren en waar wat commotie over ontstond. Ik zou verwachten dat een dergelijke update misschien in de blog staat  aangekondigd, maar niets over te vinden.

Maar misschien moet het nog wat meer bekend worden.

Artikelen lezen in het Informatiecentrum

Je woning klaarmaken voor gasten
Tips van Airbnb Plus-hosts: attent zijn voor je gasten
Gasten ondersteunen tijdens hun verblijf