[Nieuw] Update: Profielpagina van het Communitycentrum

Quincy
Community Manager
Community Manager
London, United Kingdom

[Nieuw] Update: Profielpagina van het Communitycentrum

Hallo iedereen,

 

Naar aanleiding van onze recente update van het systeem voor privé berichten, zijn we verheugd om hier in het Communitycentrum nog enkele updates aan te kondigen.

 

We weten dat het niet altijd even makkelijk is om de berichten te vinden die je hier in het Communitycentrum hebt geplaatst/beantwoord hebt. Om dit te verhelpen en op basis van jullie feedback, hebben we enkele wijzigingen aangebracht aan het Communitycentrum Profiel.

 

VoorheenVoorheenNuNu

 

 

 

 

Wat is er nieuw?

Drie nieuwe secties: je kunt nu al je gecreëerde berichten bekijken, je berichten die een kudo hebben gekregen, en berichten die je een kudo hebt gegeven! We hebben een 'Bekijk alles' knop toegevoegd, zodat je je geschiedenis kunt zien.

Over jou: we hebben een sectie toegevoegd waar je kunt delen welke talen je spreekt en omdat we zo veel over huisdieren praten, dachten we dat we er ook een konden hebben om onze huisdieren te delen.

Interesses: we hebben allemaal verschillende kennis en interesses, hier kun je categorieën toevoegen voor dingen die je leuk vindt, zoals #meetups, #milieu.

Hoe vind je je community-profielpagina?

Desktop:

Ga met de muis over je naam in de rechterbovenhoek (als er 'log in' staat in plaats van je naam, klik er dan op en meld je aan met je Airbnb account). Klik op 'Community Profiel'.

 

Screenshot 2020-06-02 at 16.09.51.png

 

Mobiel:
Klik tijdens het inloggen op je avatar (kleine foto) in de rechterbovenhoek van je scherm en selecteer Mijn Profiel' uit het keuzemenu.

 

NL mobile.jpg

 

Dit is slechts de eerste van vele updates die we hopen te maken. Als je nog andere ideeën hebt over wat je in je CC (community) profielpagina wilt zien, laat het ons dan weten.

We hopen dat je dit nuttig vindt en we hopen dat je je feedback met ons deelt!

Quincy

 

-----

 

Please follow the Community Guidelines // Volg de communityrichtlijnen

0 Antwoorden 0

Artikelen lezen in het Informatiecentrum

Je woning klaarmaken voor gasten
Tips van Airbnb Plus-hosts: attent zijn voor je gasten
Gasten ondersteunen tijdens hun verblijf