Recensie Update geïnspireerd door onze Communitycentrum Hosts

Laura_C
Level 10
Redwood City, CA

Recensie Update geïnspireerd door onze Communitycentrum Hosts

Eind vorig jaar lieten we al weten dat er meerdere updates op komst waren om irrelevante en bevooroordeelde recensies aan te pakken — een onderwerp waar velen van jullie begrijpelijkerwijs bezorgd over waren. Bedankt voor alle feedback die jullie over dit onderwerp hebben gegeven. Ik heb de reacties en ideeën gelezen over wat we hier volgens jullie aan moeten doen.  

 

Hoewel we nog maar een paar weken verder zijn, maken jullie suggesties nu al een verschil. 

 

Zo hebben we net een nieuwe functie gelanceerd (ja, die is er dus nú al) waardoor gasten een melding krijgen tijdens het invullen van hun algehele beoordeling.

Geeft een gast vijf sterren voor alle subcategorieën, zoals netheid en nauwkeurigheid, maar worden er voor de algehele beoordeling vier sterren uitgedeeld? Dan komt er een melding in beeld die de gast daarop wijst.

 

Deze verbetering is volledig tot stand gekomen dankzij jullie reacties. Veel dank aan de hosts die dit onder onze aandacht brachten: @Sarah977@Paola4@Susanna0@Laura108@LuisCarlos1@Aaron79@Mariana58@Justo6@Rodrigo569@Elmari0@Melodie-And-John0@Dee51@Brian1595@Peggy137@Heidi313@Ela22@David64@Anne8553@Keita5

 

Natuurlijk hebben jullie nog veel meer suggesties gedaan. Dit is dan ook nog maar het begin van de verbeteringen die we willen doorvoeren. Blijf je ideeën vooral delen in het Communitycentrum. In de loop van het jaar kun je meer updates verwachten, maar daar houden we je van op de hoogte.

 

~ Laura 

 

--------------------

Lead, Airbnb Core Hosts & Community

Here's my Community Spotlight!

What are your favorite notes from your guests?

 

0 Antwoorden 0

Artikelen lezen in het Informatiecentrum

Je woning klaarmaken voor gasten
Tips van Airbnb Plus-hosts: attent zijn voor je gasten
Gasten ondersteunen tijdens hun verblijf