Zeg hallo tegen de leden van de Host Adviesraad

Online Community Manager in
London, United Kingdom
Online Community Manager
195 Keer bekeken

Hallo allemaal,

 

Toen we in december de Adviesraad voor Verhuurders aankondigden, zeiden we dat we zouden kijken naar deze groep verhuurders om jullie te vertegenwoordigen en te helpen de dingen die echt belangrijk zijn voor hosts binnen Airbnb te benadrukken.

 

Om ervoor te zorgen dat zij de behoeften en perspectieven van onze wereldwijde community begrijpen, zijn de leden van de adviesraad op verschillende manieren actief, van het leveren van een bijdrage hier in het Communitycentrum tot het leiden van lokale host groepen en het deelnemen aan feedback sessies over producten en beleid.  

 

Alle leden van de adviesraad zijn actieve hosts en vertegenwoordigen hosts uit landen over de hele wereld. Ze hebben allemaal verschillende verhalen en redenen waarom ze hosts zijn. Ze kijken ernaar uit jullie te ontmoeten, en wij hopen jullie ook. 

 

Graag wil ik jullie voorstellen aan...

 

 @Merrydith0, @Anna1403, @Bez8, @Pascale144, @Omar202@Till-and-Jutta0@Peter1@Vinícius0@Pooja30@Antonella78@Shinya0@Susan208@Tiffany204@Nutth0@Ningyi0@Norma17, @Samuel604 

 

Ik vraag jullie de leden van de adviesraad te steunen door de grote kennis en inzichten die we hier elke dag zien, naar boven te blijven halen. Zorg dat ze zich hier welkom voelen en leer ze kennen. Zij willen jullie ideeën horen en een verschil maken voor onze hele community. Je kunt de hashtag #HostAdvisoryBoard gebruiken om onderwerpen onder de aandacht van de adviesraad te brengen.

 

Wat is de volgende stap?

Elke maand zal een ander lid van de adviesraad de groep vertegenwoordigen en een update geven in het Resource Center en vervolgens zullen wij het gesprek hier in het Communitycentrum voortzetten. In de tussentijd is @Susan208  onze eerste  Spotlight (In de schijnwerpers deelnemer) van het jaar, neem hier een kijkje. Je kunt Susan en andere leden van de adviesraad ook ontmoeten in onze Communitycentrum meet-up op dinsdagavond 23 februari om 22:00 uur - details over hoe je mee kunt doen zullen binnenkort bekend worden gemaakt.  

 

@Omar202 komt met een februari update, dus hou dit in de gaten 🙂 

 

Quincy

Heb je vragen? Stel ze hier

We also have a Dutch-speaking community - Click here

0 reacties
Begin een gesprek