Δεν φαίνονται όλες οι δηλώσεις μου στο ΑΑΔΕ

Δεν φαίνονται όλες οι δηλώσεις μου στο ΑΑΔΕ

καλησπέρα σας, 

ήθελα να ρωτήσω αν έχετε και εσεις τα παρακάτω προβλήματα με τις δηλώσεις σας στο ΑΑΔΕ. 

Ενώ έχω κάνει κανονικά τις δηλώσεις για κάθε μία εςνοικίαση από το 11/2018 εως τον Ιανουάριο και φαίνονται κανονικά στο ημερολόγιο με πράσινο (Οριστική Δηλωση και αριθμο) από κάτω αν κάνω αναζήτηση από τον νοέμβριο εως και σήμερα φαίνονται μόνο 10 συνολικές δηλώσεις . (Εννοείτε όσα και αποτελέσματα να επιλέξω να φαίνονται )

Επίσης ενώ έχω δηλώσει συνοιδιοκτήτη και το αποθηκεύω συνεχίζει να με βγάζει ώς μοναδική δικαιουχο 100%

Τέλος, εχω κάποιον που μπήκε 30/12 και έφυγε 1/1/2019 δεν μου το δέχεται γιατί θέλει λέει να είναι ίδια χρονιά!!! ΕΛΕΟΣ με τη τόση προχειρότητα !!!

2 Replies 2
Emiel1
Level 10
Leeuwarden, The Netherlands

Google translates from Greek language:

Good evening,
I wanted to ask if you have the following problems with your statements in the AAD.

While I normally make the statements for each rental from 11/2018 to January and normally appear in the green diary (Final Statement and Number) below if I search from November until today only 10 total statements appear. (You mean whatever results I choose to look at)

Also, while I have declared a co-owner and I store it, he continues to make me a 100%

Finally, I have someone who entered 30/12 and left 1/1/2019 does not accept it because it will say it is the same year !!! ELEOS with such sloppiness !!!

Michalis20
Level 1
Athens, Greece

Καλησπέρα Ευη,

Ήθελα να σε ρωτησω στις δηλώσεις καθε μισθώματος , ποιο ποσό αναγραφεις το "Gross Earnings" η το "Amount Paid" υπάρχει μια διαφορά σε αυτά τα ποσα?