DESET NAJBOLJIH PRIČA IZ 2018. PO VAŠEM IZBORU

Airbnb
Official Account

DESET NAJBOLJIH PRIČA IZ 2018. PO VAŠEM IZBORU

369432_GettyImages-1026458356-foryou.jpg

 

Bilo da su o sigurnosti ili novostima o proizvodima, omiljene priče protekle godini još su uvijek korisne. Provjerite što vam donose.

  1. Upoznajte Els koja je domaćin u okviru programa Open Homes u Rimu

Belgijanka Els željela je nekom drugome pružiti dobrodošlicu kakvu je i sama doživjela kad se preselila u Rim, pa se odlučila prijaviti u program Open Homes na Airbnbu. Kad je u svojem domu ugostila Fodea, to im je iskustvo oboma uvelike promijenilo živote.

  1. Uređenje doma prilagođeno ugošćivanju

Inspirirajte se – od ličenja zidova, dodavanja personaliziranih detalja do mnogih drugih načina uređenja prostora. Domaćini poput vas dali su nam mnoge savjete o tome kako preurediti prostor na način koji vam neće okrenuti kuću naglavačke.

  1. Jednostavan pristup Službi za korisnike

Tijekom „Razgovora s domaćinima” iskristalizirala se jedna središnja i konkretna potreba: domaćinima treba pristupačna podrška i brza rješenja. Osmislili smo novi način na koji domaćini mogu stupiti u kontakt s Airbnbovom Službom za korisnike, baš onda kad im je to potrebno.

  1. Odradite špicu sezone poput pravog profesionalca

Veći broj rezervacija podrazumijeva više dolazaka gostiju i gušći raspored čišćenja. Uspješni domaćini otkrivaju kako se možete organizirati i biti učinkoviti u doba godine kad je posla najviše.

  1. Savjeti za sigurno ugošćivanje

Donosimo vam savjete kako se možete zaštititi kao domaćin, a da se gosti istodobno osjećaju dobrodošlo.

  1. Uvažili smo vaše komentare: novosti o osnovnim sadržajima

Jasno određena očekivanja i točne informacija ključ su uspjeha. Domaćini su nam rekli da zahtjev Airbnba kojim se od njih traži da gostima osiguraju sadržaje poput sapuna, ručnika i drugih osnovnih potrepština utječe na njihove rezultate. Poslušali smo: domaćinima smo ostavili na volju hoće li osigurati te sadržaje ili ne, no mi im toplo preporučujemo da to učine.

  1. Sve o cijenama

Pitali ste nas sljedeće: Neprestano mi predlažete da snizim cijenu. Zašto? Pa, dijelom zbog potražnje. 
Ostali razlozi povezani su s našim novim značajkama u alatima za pametne cijene.

  1. Pojašnjenje razlike između stope odgovora i stope prihvaćanja

Koja je razlika između stope odgovora i stope prihvaćanja? I kako te brojke utječu na mene kao domaćina? Imamo odgovore na ta pitanja kao i savjete o tome kako održati te stope na visokoj razini.

  1. Predstavljamo novu stranicu za rezervacije

Pitali smo domaćine kako bismo mogli poboljšati Popis rezervacija. Zatim smo stranicu iz temelja redizajnirali, uključivši neke od prijedloga domaćina, kako bi je bilo lakše pronaći i kako bi sinkronizacija kalendara bila bolja i još mnogo toga.

  1. Želite li fleksibilnije postavke cijena?

Imate sreće. U najboljoj priči iz 2018. navedeno je kako možete odrediti različite cijene za boravke duže od tjedan dana ili mjesec dana te prilagoditi cijene za radne dane u odnosu na vikende. Također donosimo savjete o tome kako naplatiti naknade za čišćenje i dodatne goste.

 

0 Replies 0