Testiramo novi izgled vašeg oglasa

Airbnb
Official Account

Testiramo novi izgled vašeg oglasa

Možda ste primijetili da u posljednje vrijeme neki oglasi izgledaju malo drugačije, bilo na glavnoj stranici oglasa bilo kada se pojave u rezultatima pretraživanja. To se događa jer testiramo neke izmjene za koje se nadamo da će omogućiti gostima da lakše dođu do željenih informacija o vašem smještaju.


Što se točno testira?

Razmatramo nove načine na koje bi se važne informacije mogle prikazivati potencijalnim gostima. Ovo su neke od izmjena koje testiramo:

  • najvažniji podaci, poput naziva oglasa i ocjene, prikazivat će se iznad vaših fotografija na stranici oglasa
  • nove poveznice brzo će preusmjeravati goste na recenzije, fotografije i opis smještaja
  • vrsta smještaja, naziv oglasa i cijena bit će bolje istaknuti na stranici s rezultatima pretraživanja.

 

Zašto se provodi to testiranje?

Navedenim izmjenama želimo gostima omogućiti da lakše pronađu željene informacije i postići veću razinu usklađenosti u pogledu izgleda oglasa na cijeloj platformi. No, prije nego što ih uvedemo za sve korisnike, prvo želimo vidjeti kako gosti reagiraju na njih, a ovakvi su testovi vrlo važni za dobivanje povratnih informacija.

 

Je li moj oglas uključen u testiranje?

Najvjerojatnije da, čak i ako niste primijetili nikakve izmjene. Vaš će se oglas u novom izdanju prikazivati samo nekim korisnicima (tako da se može dogoditi da se, primjerice, jednom potencijalnom gostu prikaže u novoj, a drugom u staroj inačici).

 

Hoće li doći do promjena podataka o mom smještaju?

Ne. Svi će podaci o smještaju ostati isti. Testiramo samo novi način na koji bi se ti podaci mogli prikazivati kako bi se bolje istaknule najvažnije informacije.

 

Koliko će testiranje trajati?

Pratit ćemo utjecaj uvedenih novosti u razdoblju od nekoliko tjedana do nekoliko mjeseci, ovisno o tome koliko vremena bude potrebno da dobijemo rezultate.

 

Svjesni smo da promjene na platformi ponekad znaju biti malo stresne za korisnike, pa se trudimo podrobnije objašnjavati zašto sve to radimo. Hvala vam na podršci koju nam neprestano pružate! Ako imate kakvih pitanja ili komentara, napišite ih u nastavku.

0 Replies 0