April-juli 2021

Administrator in
SF, CA
Administrator
359 Keer bekeken

Hoi allemaal, 

 

In mei hebben we de website met meer dan 100 verbeteringen vernieuwd. Hieronder hebben we er een aantal onder elkaar gezet, evenals een paar recentere toevoegingen: 

 

Aankomstgids voor eenvoudiger inchecken 

Om gasten van tevoren belangrijke aankomstinformatie te geven, hebben we de  aankomstgids geïntroduceerd. Gasten zien deze gids vanaf 48 uur voor aankomst bovenaan het tabblad Reizen staan. 

 

Wifisnelheidstest 

De nieuwe wifisnelheidstest hebben we toegevoegd zodat je meer gasten kunt trekken die op afstand werken. Hiermee kun je de internetsnelheid in je accommodatie meten en deze dan rechtstreeks op je advertentiepagina weergeven.

 

Gerichter zoeken in je inbox 

Communiceren met gasten is nu nog makkelijker, omdat we de zoekfunctionaliteit van de inbox voor hosts opnieuw hebben uitgebreid. Naast de naam van de gast en de bevestigingscode kun je voortaan ook op trefwoord zoeken (bijvoorbeeld op 'golden retriever'). 

 

Flexibel zoeken naar accommodaties

Onze drie nieuwe flexibele zoekfuncties vergroten de zichtbaarheid van je advertenties. Met flexibele datums kunnen gasten op weekend, week of maand zoeken. Met flexibele bestemmingen kunnen ze hun reis aan de hand van het gewenste type accommodatie plannen, en met flexibel resultaat krijgen ze advertenties te zien die net niet overeenkomen met de zoekopdracht.

0 reacties
Begin een gesprek