Host nieuwsbrief november 2019

Quincy
Community Manager
Community Manager
London, United Kingdom

Host nieuwsbrief november 2019

NewsletterNovember2019.png

 

Hallo allemaal, 

 

Graag wil ik de hoogtepunten van de host nieuwsbrief delen (in het geval dat je het gemist hebt). 

 

Klik hier om de nieuwsbrief te bekijken.

 

  • Airbnb: nu in 31 nieuwe talen

Het is onze missie om een wereld te creëren waarin je je overal thuis kunt voelen en daarom zijn we zo enthousiast dat het platform nu in nog eens tientallen talen van over de hele wereld beschikbaar is. We bereiken steeds meer mensen met talen als Albanees en Zoeloe. Bekijk hier de hele lijst. 

 

  • Nieuw: Mocht je het gemist hebben

We verbeteren ons product voortdurend en jullie hebben ons laten weten dat we deze updates beter met jullie moeten delen en meer uitleg moeten geven over waarom we die ontwikkeld hebben. Vandaar dat we dus met 'Mocht je het gemist hebben' komen. Onze nieuwe serie helpt je op de hoogte te blijven van de functies en veranderingen die we doorvoeren om de ervaring voor hosts en gasten te verbeteren. Krijg updates.

 

  • Tien manieren om dit vakantieseizoen een verschil te maken

Giving Tuesday', de dinsdag na Thanksgiving, komt eraan — het perfecte tijdstip om een beetje vrolijkheid te brengen aan degenen die dit het meest nodig hebben. We hebben inspirerende verhalen van hosts verzameld over de manier waarop ze iets teruggeven tijdens de feestdagen en voegden er een paar eigen ideeën aan toe. Laat je inspireren.

 

  • Airbnb + de Olympische Spelen: een gouden samenwerking

Met veel enthousiasme kondigen we onze officiële samenwerking aan met het Internationaal Olympisch Comité tijdens de Spelen van Tokio in 2020. Meer dan ooit kunnen Airbnb-hosts er trots op zijn om deel uit te maken van dit wereldwijde evenement, dat door middel van sport en reizen voor verbinding en samenhorigheid zorgt. Bekijk de aankondiging.

-----

 

Please follow the Community Guidelines // Volg de communityrichtlijnen

0 Antwoorden 0

Artikelen lezen in het Informatiecentrum

Je woning klaarmaken voor gasten
Tips van Airbnb Plus-hosts: attent zijn voor je gasten
Gasten ondersteunen tijdens hun verblijf