Host nieuwsbrief september 2019

Quincy
Community Manager
Community Manager
London, United Kingdom

Host nieuwsbrief september 2019

September Header Image.png

 

Hallo allemaal, 

 

Graag wil ik de hoogtepunten van de host nieuwsbrief delen (in het geval dat je het gemist hebt). 

 

Klik hier om de nieuwsbrief te bekijken.

 

Dit zijn de hoogtepunten:

 

Is Direct Reserveren iets voor jou?

Of je nu net je eerste gast over de vloer hebt of al honderden gasten in je woning hebt verwelkomd, misschien vraag je je af of je Direct Reserveren aan moet zetten of toch voor reserveringsaanvragen zal gaan. Ervaren verhuurders delen hun mening. Klik hier voor meer informatie. 

 

Nieuw aan het Superhost-programma

We hebben het Superhost-programma bijgewerkt om het eerlijker, inclusiever en waardevoller te maken voor alle verhuurders. Klik om te ontdekken hoe de nieuwe criteria je kunnen helpen de Superhost-status te bereiken. Klik hier voor meer informatie.

 

Tips van gasten om gezinnen aan te trekken

Ray en Charissa Popp weten het een en ander over reizen met een gezin. Ze gingen namelijk een jaar lang de wereld over met hun twee zonen en onderweg verbleven ze in Airbnb-accommodaties. Hier delen ze waar je op moet letten bij gezinsvriendelijke woningen en je krijgt tips om ervoor te zorgen dat zelfs de jongste gasten een onvergetelijke reis hebben. Klik hier voor meer informatie. 

 

Speel optimaal in op de vraag van reislustige sportfans

Sport is voor mensen altijd een belangrijke reden geweest om de wereld over te reizen. Uit een nieuw rapport blijkt dat de seizoensgebonden vraag naar Airbnb-accommodaties gerelateerd is aan de planning van sportevenementen. Ontdek dus gauw hoe sport de vraag naar reizen in jouw omgeving beïnvloedt. Lees het sportverslag. Lees het sportverslag

 

Geheimen van 20-voudige Superhosts

Wat is er nodig om een 20-voudige Superhost te zijn? We spraken met vijf Superhosts die elk opeenvolgend kwartaal aan het programma hebben deelgenomen sinds we er in 2014 mee begonnen. Hier delen ze hun meest gedenkwaardige momenten, de beste verhuurderstips en advies over hoe je een Superhost kunt worden, zelfs als er iets misgaat. Maak kennis met de Superhosts

 

Ontdek jouw lokale community van Airbnb-verhuurders

Ontdek via online groepen of lokale meetups wie er nog meer verhuurt in jouw omgeving of gebruik hiervoor onze nieuwe Get Local-pagina in het Communitycentrum om eenvoudig met andere verhuurders in contact te komen. Klik hier voor meer informatie. 

-----

 

Please follow the Community Guidelines // Volg de communityrichtlijnen

0 Antwoorden 0

Artikelen lezen in het Informatiecentrum

Je woning klaarmaken voor gasten
Tips van Airbnb Plus-hosts: attent zijn voor je gasten
Gasten ondersteunen tijdens hun verblijf