Rent

Justin143
Level 1
Amsterdam, Netherlands

Rent

We hebben ons appartement verhuurd voor 1 nacht. Dit hadden we niet willen doen, maar hebben het per ongeluk goedgekeurd. Nu is degene die er in komt akkoord mee dat de verhuur niet doorgaat. Alleen als zij het cancelt, wordt er evengoed 50% in rekening gebracht door onze strenge cancellatoin policy. Als wij het cancellen krijgen we volgens mij een penalty. Weet iemand hoe we dit kunnen oplossen?

2 Antwoorden 2
Yvonne164
Level 1
Rijnsburg, Netherlands

Ik zou alles "fictief' door laten gaan en dan onderhands met elkaar verrekenen

Emiel1
Level 10
Leeuwarden, The Netherlands

Hallo,

 

Als gast annuleert, wordt e.e.a. verrekend volgens de annuleringsvoorwaarden. NB De airbnb servicekosten is gast sowieso kwijt.

Het resterende bedrag (wat u krijgt volgens annuleringsvoorwaarden, dus de 50%) staat dan in uw transactie geschiedenis bij "toekomstige transacties". U kunt in dit geval dat bedrag gewoon via Airbnb-site terugbetalen. Bij de reservering staat optie "geld sturen of aanvragen", daarmee kunt u dat eenvoudig regelen. Overigens als u niet voor 1 nacht wil verhuren, dan is het verstandig  om in uw advertentie het aantal min. te boeken nachten op te geven bij de betreffende optie.

 

Met vriendelijke groet,

Emiel

Artikelen lezen in het Informatiecentrum

Je woning klaarmaken voor gasten
Tips van Airbnb Plus-hosts: attent zijn voor je gasten
Gasten ondersteunen tijdens hun verblijf