Stopzetting hulpfonds voor Superhosts

Airbnb
Official Account

Stopzetting hulpfonds voor Superhosts

BeloRauschBG.png

 

Vanaf heden kunnen hosts die een accommodatie verhuren geen nieuwe aanvraag meer indienen voor het hulpfonds van $ 17 miljoen USD voor Superhosts. Tot nu toe is er wereldwijd $ 16,8 miljoen USD uitgekeerd aan 8700 hosts van accommodaties en ervaringen. De resterende steunbetalingen zijn gereserveerd voor hosts van ervaringen. Deze betalingen worden momenteel verwerkt en worden tussen nu en eind september 2020 uitgekeerd.

 

Aan wie we hebben uitgekeerd

Circa 10.400 hosts hebben een steunbetaling aangevraagd. Van hen hebben er 8700 een bedrag tussen de $ 1000 USD en $ 5000 USD ontvangen. Meer dan 67% van de hosts die een steunbetaling hebben ontvangen, bevindt zich buiten de Verenigde Staten. De hosts van het eerste uur die in de grootste financiële nood verkeerden zijn als eerste uitgenodigd om een steunbetaling aan te vragen. De Superhosts die zo'n uitnodiging hebben ontvangen, hadden gemiddeld al negen achtereenvolgende kwartalen de Superhost-status. Als je meer wilt weten over de selectiecriteria en de uitnodigingsprocedure voor het hulpfonds, kun je deze veelgestelde vragen lezen.

 

Andere vormen van financiële steun

Als Airbnb-host kom je mogelijk in aanmerking voor financiële bijstand van je nationale en/of lokale overheid. We hebben op een rijtje gezet welke regelingen in jouw land of regio worden aangeboden. In het Informatiecentrum vind je meer informatie over de financiële steun voor hosts

 

Sommige hosts hebben in hun aanvraag ook hun verhaal met ons gedeeld. Bedankt daarvoor. In deze bijzondere tijd proberen we onze wereldwijde community op alle mogelijke manieren te helpen. Om te beginnen willen we ervoor zorgen dat jij je weer kunt gaan bezighouden met je specialiteit: gasten verwelkomen. Daarnaast laten we je geregeld weten welke reistrends we hebben gesignaleerd, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen over je bedrijfsvoering. En we blijven met tips komen om je voor te bereiden op het moment dat de reisbeperkingen worden opgeheven en je weer gasten kunt ontvangen.

0 Antwoorden 0

Artikelen lezen in het Informatiecentrum

Je woning klaarmaken voor gasten
Tips van Airbnb Plus-hosts: attent zijn voor je gasten
Gasten ondersteunen tijdens hun verblijf