Superhost evaluatie - Vierde kwartaal 2019

Quincy
Community Manager
Community Manager
London, United Kingdom

Superhost evaluatie - Vierde kwartaal 2019

superhost_1.png 

Hallo iedereen,

 

Nu we een nieuwe jaar van hosting ingaan, ben ik blij om te kunnen zeggen dat we de volgende Superhost evaluatie hebben bereikt. We zullen je prestaties van het afgelopen jaar tot 1 januari 2020 evalueren om je Superhost status te bepalen, die de komende 3 maanden op je profiel zal verschijnen.

 

Dit is hoe het werkt:

 

  • De prestaties van elke host worden tussen 1 en 14 januari beoordeeld. Het kan tot 14 dagen duren met beoordelingen die tegen het einde van de maand worden geschreven omdat we dan de Superhost status berekenen.

 

  • Je zult tussen 7 en 14 januari een e-mail ontvangen ter bevestiging van je nieuwe Superhost status! (Dus vergeet niet om een oogje in het zeil te houden).

 

  • Ter herinnering, we berekenen de Superhost status op basis van enkele criteria, terugblikkend op jouw afgelopen jaar van hosting activiteit. Er is geen minimumtermijn nodig om een Superhost te worden.

 

*Let op, gedurende deze tijd kun je je dashboard update zien tot en met het volgende Superhost 365-dagen venster dat zal worden beoordeeld in januari 2020. Maak je geen zorgen als je dit ziet. Hoewel we je activiteiten dynamisch volgen, zullen we alleen kijken naar je prestaties van 1 januari 2019 tot 1 januari 2020 voor de beoordeling die nu plaatsvindt.

 

Enorm bedankt voor het harde werk gedurende het hele jaar en laat het ons weten als je nog vragen hebt.

 

Quincy

-----

 

Please follow the Community Guidelines // Volg de communityrichtlijnen

2 Antwoorden 2
Cor3
Level 10
Langerak, South Holland, Netherlands

Hi @Quincy,

 

Je laatste puntje (Er is geen minimumtermijn nodig om een Superhost te worden) klopt niet helemaal.

Je zal toch tenminste 10 nachten (10x 1 Nacht-Verblijven) verhuurd moeten hebben om tenminste aan de eis van minimaal 10 verblijven in de laatste 365 dagen te voldoen :-).

Quincy
Community Manager
Community Manager
London, United Kingdom

Hallo @Cor3, je hebt gelijk! We bedoelen dat je bijvoorbeeld niet 5 jaar Superhost hoeft te zijn om aan de criteria te voldoen. Dit is inderdaad een beetje verwarrend aangeven en ik zal het doorgeven, zodat dit aangepast wordt voor de volgende evaluatie! 

 

Superhost criteria: https://www.airbnb.nl/superhost

-----

 

Please follow the Community Guidelines // Volg de communityrichtlijnen

Artikelen lezen in het Informatiecentrum

Je woning klaarmaken voor gasten
Tips van Airbnb Plus-hosts: attent zijn voor je gasten
Gasten ondersteunen tijdens hun verblijf