foto's

Hein-En-Ann0
Level 1
Brugge, Belgium

foto's

Hallo,

1.Enkele maanden terug heeft de fotograaf van airbnb een fotoshoot gedaan voor onze 3 quiet rooms in the old medieval center of Bruges.

Nu willen wij graag de foto's van de tuin en het ontbijt en het huis ook op de advertenties van 2 quiet rooms..., quiet room... en op rustige gastenkamer in het centrum. Kan dat?

2. Wij hebben die koolstofmonoxidemelders besteld maar nog steeds niet ontvangen.

 

groetjes

Ann

 

1 Antwoord 1
Cor3
Level 10
Langerak, South Holland, Netherlands

Hi @Hein-En-Ann0,

 

Ja hoor, je kunt gewoon extra foto’s erbij plaatsen (zolang het maar geen Airbnb Plus listings betreft, maar dat is bij jullie niet het geval).

Ook kun je foto’s gemaakt door de Airbnb fotograaf weer verwijderen of verschuiven (wel altijd eerst even een backup van die foto’s maken, gaat helaas wel ten koste van de kwaliteit).

Want het eigendomsrecht van die foto’s die door de Airbnb fotograaf gemaakt zijn, berust bij Airbnb (hoe vreemd dat ook moge klinken).

 

Voor wat betreft de koolstofmonoxidemelders: Gewoon rustig afwachten. Het kost wat tijd om ze te verschepen, en er zal momenteel wel een run op die gratis apparaten zijn. Omdat het ontbreken van zo’n apparaat, nu getoond wordt in de Advertenties!

 

Succes!

Artikelen lezen in het Informatiecentrum

Je woning klaarmaken voor gasten
Tips van Airbnb Plus-hosts: attent zijn voor je gasten
Gasten ondersteunen tijdens hun verblijf