Onze Waarden van de community: eerlijkheid in het Communitycentrum

Airbnb
Official Account

Onze Waarden van de community: eerlijkheid in het Communitycentrum

Het is de missie van Airbnb om een wereld te creëren waarin iedereen zich overal thuis kan voelen. We willen dan ook dat elk lid van onze community zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt. Mensen hebben natuurlijk verschillende meningen, maar het is belangrijk om die vriendelijk en begripvol over te brengen.

 

Hosts en gasten gaan akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden als ze zich voor Airbnb aanmelden. Hieronder vallen ook onze Waarden van de community en ons communitybeleid. Onze expliciete verwachting is dat we anderen met respect behandelen, beleefd zijn en elkaar niet pesten. Respectloos gedrag wordt niet getolereerd. Je leest hier uitgebreid over in het artikel over eerlijkheid in onze Waarden van de community.

 

De Gebruiksvoorwaarden van Airbnb, waaronder onze Waarden van de community en ons communitybeleid, gelden voor het hele Airbnb-platform en dus ook het Communitycentrum

 

Gedrag in het Communitycentrum dat in strijd is met de Gebruiksvoorwaarden van Airbnb, waaronder onze Waarden van de community en ons communitybeleid, heeft invloed op je status als host of gast en kan zelfs leiden tot verwijdering van je account en advertenties van het Airbnb-platform.

 

Meld het bij ons als je taalgebruik tegenkomt dat volgens jou in strijd is met onze Gebruiksvoorwaarden, waaronder onze Waarden van de community en ons communitybeleid, of andere richtlijnen voor ons Communitycentrum. Selecteer hiervoor Ongepaste content melden door bovenaan elk bericht of elke reactie de drie stippen te selecteren. 

 

Bedankt voor je hulp bij het handhaven van onze waarden. Samen zorgen we ervoor dat onze community voor iedereen een veilige, inclusieve en gastvrije plek blijft.

 

Het communityteam

0 Antwoorden 0

Artikelen lezen in het Informatiecentrum

Je woning klaarmaken voor gasten
Tips van Airbnb Plus-hosts: attent zijn voor je gasten
Gasten ondersteunen tijdens hun verblijf