Airbnb gaat wereldwijd optreden tegen oudejaarsfeesten

Airbnb
Official Account

Airbnb gaat wereldwijd optreden tegen oudejaarsfeesten

B27C0C75-894F-4DE5-95F5-93F9B0EB5DE3.png

 

 

Ter voorbereiding op de feestdagen hebben we onlangs aangescherpte regels en technologieën aangekondigd om ongeautoriseerde feesten tijdens Oud en Nieuw in 11 landen tegen te gaan.

 

Deze beperkingen omvatten een verbod op boekingen voor één nacht voor gasten zonder een positieve accountgeschiedenis - of helemaal geen eerdere boekingen - op het platform. We introduceren ook strengere beperkingen voor diezelfde gasten die twee of drie nachten proberen te boeken, met de nadruk op pogingen om lokaal te boeken.

 

Dit zal tijdens het oudejaarsweekend van kracht zijn in 11 landen, waaronder de VS (inclusief Puerto Rico), Canada, Brazilië, Australië, Nieuw-Zeeland, Frankrijk, Spanje, het VK en Ierland, Portugal en Nederland.

 

We weten dat de overgrote meerderheid van de gasten respectvolle buren en reizigers zijn, en dat de overgrote meerderheid van de verhuurders hun huizen op verantwoorde wijze delen. En we blijven ons inzetten om jullie allemaal te beschermen tegen buurtverstoring tijdens risicovolle periodes van het jaar, zoals Oud en Nieuw.


Lees hier meer

 

[Het artikel is in het Engels, maar zal binnenkort beschikbaar zijn in het Nederlands]

0 Antwoorden 0

Artikelen lezen in het Informatiecentrum

Je woning klaarmaken voor gasten
Tips van Airbnb Plus-hosts: attent zijn voor je gasten
Gasten ondersteunen tijdens hun verblijf