Favorieten van gasten: de populairste woningen volgens gasten

Airbnb
Official Account

Favorieten van gasten: de populairste woningen volgens gasten

FAVORIETENVANGASTEN.png

 

Op Airbnb zijn meer dan zeven miljoen woningen over de hele wereld te vinden. Elke woning is uniek en dat is juist zo bijzonder aan Airbnb. Alleen lieten gasten ons weten dat ze met zoveel variatie lastiger kunnen inschatten wat ze precies mogen verwachten. Het is dan ook de belangrijkste reden om niet via Airbnb te boeken en mensen liever naar een hotel gaan.

 

Als je echt zeker wilt zijn van een geweldige accommodatie, is het handig om te weten welke woningen populair zijn bij andere gasten.  Daarom hebben we Favorieten van gasten in het leven geroepen: twee miljoen van de populairste woningen op Airbnb, gebaseerd op de feedback van gasten. Favorieten van gasten zijn op basis van beoordelingen, recensies en betrouwbaarheid uit meer dan een half miljard reizen gekozen. Ze worden elke dag bijgewerkt, dus als je advertentie nu nog geen Favoriet van gasten is, kan dat binnenkort zomaar wel het geval zijn. 


Favorieten van gasten, het nieuwe tabblad Advertenties en nog meer verbeteringen voor hosts zijn onderdeel van Winter 2023: Nieuw op Airbnb. Ga voor meer informatie naar het Informatiecentrum.

0 Antwoorden 0

Artikelen lezen in het Informatiecentrum

Je woning klaarmaken voor gasten
Tips van Airbnb Plus-hosts: attent zijn voor je gasten
Gasten ondersteunen tijdens hun verblijf