Het Anti-discriminatiebeleid van Airbnb en het Communitycentrum

Airbnb
Official Account

Het Anti-discriminatiebeleid van Airbnb en het Communitycentrum

Bij Airbnb omarmen we inclusiviteit en respect, zodat we een plek kunnen creëren waar iedereen zich thuisvoelt, ongeacht achtergrond of identiteit. Als leden van de Airbnb-community moeten we deze waarden altijd hoog in het vaandel hebben. 

 

Het Anti-discriminatiebeleid van Airbnb, waarmee iedere gebruiker instemt bij aanmelding voor het platform, draagt bij aan een community die draait om inclusiviteit en respect. Hier lees je een samenvatting van dit beleid.

 

Het is belangrijk dat elk lid van onze community dit beleid begrijpt, want het is een van de pijlers van Airbnb en het Communitycentrum. We verwachten van onze leden dat ze iedereen zich welkom laten voelen in het Communitycentrum. 

 

Gedrag in het Communitycentrum dat in strijd is met het Anti-discriminatiebeleid van Airbnb, heeft invloed op je status als host of gast en kan zelfs leiden tot verwijdering van je account en advertenties van het Airbnb-platform.

 

Vergeet niet dat het Airbnb-beleid en de Waarden van de community voor het hele platform gelden, dus ook het Communitycentrum. Dat geldt overigens ook voor onze Gebruiksvoorwaarden, waaronder ons Privacybeleid en Contentbeleid vallen. 

 

Als je taalgebruik tegenkomt dat haaks staat op ons Anti-discriminatiebeleid, de Waarden van de community of andere communityrichtlijnen, gebruik dan de knop 'Ongepaste content melden'.

 

Airbnb heeft deze plek in het leven geroepen om hosts de kans te geven elkaar te inspireren en op een opbouwende manier het gesprek aan te gaan. We verwelkomen je ideeën, feedback, suggesties en betrokkenheid, maar denk altijd aan onze gezamenlijke verantwoordelijkheid dat elke interactie respectvol verloopt, zonder vooringenomenheid of discriminatie. 

 

Bedankt voor je inzet om van het Communitycentrum een gastvrije plek te maken. 

0 Antwoorden 0

Artikelen lezen in het Informatiecentrum

Je woning klaarmaken voor gasten
Tips van Airbnb Plus-hosts: attent zijn voor je gasten
Gasten ondersteunen tijdens hun verblijf