Hosts hebben in 2023 bijna $ 8 miljoen USD aan non-profitorganisaties toegewezen

Airbnb
Official Account

Hosts hebben in 2023 bijna $ 8 miljoen USD aan non-profitorganisaties toegewezen

Airbnb_0-1706781564838.jpeg

 

Hosts maken via het communityfonds van Airbnb een impact op communities overal ter wereld. Veel van de subsidieontvangers van 2023 die afgelopen dinsdag zijn aangekondigd, hebben jullie namelijk voorgedragen.

Het communityfonds van Airbnb heeft in totaal $ 10 miljoen USD toegekend aan meer dan 120 non-profitorganisaties in 44 landen op zes continenten, waarvan bijna $ 8 miljoen USD samen met hosts is toegewezen.

 

Leden van de Adviesraad van hosts en verschillende hostclubs hebben nationale, regionale en lokale organisaties uitgekozen. De subsidieontvangers van dit jaar zetten zich in voor vraagstukken die belangrijk zijn voor de hostcommunities, waaronder duurzaamheid, economische zelfstandigheid, het stoppen van misbruik en uitbuiting, geestelijke gezondheid en veilige huisvesting.

 

Later dit jaar kun je organisaties nomineren voor 2024, dus sluit je aan bij je lokale hostclub en nomineer een non-profitorganisatie die het verschil maakt in jouw regio. 

 

Heb jij een van de subsidieontvangers van dit jaar gesteund? Vertel ons dan in de reacties wat je zo inspirerend aan die organisatie vindt.

0 Antwoorden 0

Artikelen lezen in het Informatiecentrum

Je woning klaarmaken voor gasten
Tips van Airbnb Plus-hosts: attent zijn voor je gasten
Gasten ondersteunen tijdens hun verblijf