Vernieuwde Voorwaarden bij verzachtende omstandigheden

Airbnb
Official Account

Vernieuwde Voorwaarden bij verzachtende omstandigheden

Quincy_0-1712070426544.png

 

De veiligheid van hosts en gasten is onze hoogste prioriteit. Als je door een natuurramp, een risico voor de volksgezondheid of een andere ingrijpende gebeurtenis geen gasten kunt ontvangen, beschermt ons beleid jou en je gasten. 

 

Dit beleid heette voorheen de Voorwaarden bij verzachtende omstandigheden. We hebben nu dit beleid bijgewerkt en de naam ervan veranderd, zodat het voor iedereen beter te begrijpen is. 

 

In het herziene Beleid bij ingrijpende gebeurtenissen staat hoe Airbnb omgaat met annuleringen en restituties als een boeking niet kan doorgaan vanwege een ingrijpende gebeurtenis. Het beleid is van toepassing op alle reizen en ervaringen die op of na 6 juni 2024 plaatsvinden, ongeacht wanneer die zijn geboekt.

 

Wat verandert er in het beleid? 

 

  • Het beleid is alleen van kracht bij gebeurtenissen op de locatie van de boeking. Als gasten door omstandigheden niet naar de locatie van hun boeking kunnen afreizen, valt dat straks niet meer onder het beleid. 
  • Regelmatig voorkomende weersomstandigheden op de locatie van de boeking komen alleen in aanmerking als deze leiden tot een andere gebeurtenis die in het beleid benoemd wordt, zoals een reisbeperking van de overheid of een grootschalige uitval van nutsvoorzieningen. 


Ga voor meer informatie over wat er precies onder dit beleid valt en hoe het werkt naar het Informatiecentrum.

0 Antwoorden 0

Artikelen lezen in het Informatiecentrum

Je woning klaarmaken voor gasten
Tips van Airbnb Plus-hosts: attent zijn voor je gasten
Gasten ondersteunen tijdens hun verblijf