Communitycentrum Festival van de Gastvrijheid 2023 - Doe mee!

Sybe
Former Community Manager
Former Community Manager
Terneuzen, Netherlands

Communitycentrum Festival van de Gastvrijheid 2023 - Doe mee!

Festival van de Gastvrijheid.jpeg

 

Hoi allemaal,

 

Het is opmerkelijk hoe de essentie van gastvrijheid door de geschiedenis heen een constante is gebleven, door reizigers te voorzien van een gastvrije omgeving en een gevoel van een “thuis weg van huis”. Als gastheer of gastvrouw speel je een cruciale rol in het vormgeven van deze ervaringen en het creëren van blijvende herinneringen voor uw gasten.

 

We hebben een unieke kans om samen te komen en de geest van gastvrijheid te vieren in het Communitycentrum.

 

Van 29 augustus tot 1 september vieren we het 4e jaarlijkse vierdaagse Festival van de Gastvrijheid in het Engelstalige Communitycentrum.

 

Het evenement zal volledig online zijn, vol fantastische onderwerpen en leuke gesprekken. Je kunt het festival van vorig jaar nog eens bekijken door hier te klikken: Festival van de Gastvrijheid 2022.

 

Door ervaringen, tips en kennis te delen, kunnen we het hosten makkelijker maken en de reiservaringen van gasten verrijken. Daarnaast kunnen we de uitdagingen bespreken waarmee je te maken krijgt bij het verlenen van gastvrijheid en hoe je deze kunt overwinnen. Of het nu gaat om communicatiebarrières, culturele verschillen of het omgaan met moeilijke situaties, er is altijd ruimte voor groei en verbetering.

 

Maar we hebben wel jouw hulp nodig, dus we nodigen je graag uit om mee te doen!

 

Hier zijn twee manieren:

 

1. Community video: “Ik hou van hosten omdat…”

We zouden graag willen dat je een video van 10 seconden van jezelf opneemt met je smartphone (of een ander apparaat als je dat liever hebt). Alle video’s beginnen met de woorden “Ik hou van hosten omdat…”.

 

Wij zullen alle video’s samenvoegen tot onze eigen community video, welke we ter afsluiting van het festival zullen delen.

 

Hoe dit werkt:

  • Begin met jezelf op te nemen en begin met “Ik hou van hosten omdat…”
  • Neem het, indien mogelijk, op in landschap modus (niet portret)
  • Ideale bestandsformaten: .mov of .mp4
  • Stuur jouw video naar airbnb-cc@airbnb.com

 

2. Schrijf een gedetailleerde post over gastvrijheid:

Als je een post wilt schrijven voor het festival, reageer dan hieronder in de antwoorden of stuur mij een berichtje om dit verder te bespreken. Houd er rekening mee dat als je dit jaar mee wilt doen, de post in het Engels geschreven zal moeten worden. De post zal dan gedeeld worden op het Engelstalige Communitycentrum.

 

De post mag maximaal 740 woorden lang zijn. Ook zullen we de post vertalen in alle talen die we hier op de CC ondersteunen zodat de post op andere CCs ook gedeeld kan worden. Vergeet niet om ook een aantal afbeeldingen of foto’s toe te voegen!

 

 

Laten we deze kans gebruiken om met elkaar in contact te komen, van elkaar te leren en de pracht van gastvrijheid te vieren. Met z’n allen kunnen we een sterk gemeenschapsgevoel kweken en elkaar steunen in een gedeelde passie.

 

Bedankt!

Sybe

 

-----

 

Please follow the Community Guidelines // Volg de communityrichtlijnen

0 Antwoorden 0

Artikelen lezen in het Informatiecentrum

Je woning klaarmaken voor gasten
Tips van Airbnb Plus-hosts: attent zijn voor je gasten
Gasten ondersteunen tijdens hun verblijf