Onze nieuwe Gids voor inclusief verhuren

Airbnb
Official Account

Onze nieuwe Gids voor inclusief verhuren

photo.png

 

Als host op Airbnb stel je jouw ruimte open voor mensen van over de hele wereld. Inclusiviteit is daarbij een van de belangrijkste bouwstenen voor hosts. 

 

De meest succesvolle hosts begrijpen als geen ander hoe ze mensen met allerlei achtergronden zich thuis laten voelen. Als community doen we er alles aan om elke gast met respect en zonder vooroordeel of vooringenomenheid te verwelkomen, ongeacht achtergrond, godsdienst, nationaliteit, etniciteit, beperking, geslacht, genderidentiteit, seksuele oriëntatie of leeftijd.

 

Daarom hebben we de Gids voor inclusief verhuren gemaakt. Deze informatiebron bestaat uit acht artikelen die inzicht geven in discriminatie en bevat veel tips en ervaringen van andere inclusieve hosts, zodat jij daarvan kunt leren en zelf inclusiviteit kunt integreren in je activiteiten als host. Deze artikelen zijn slechts het begin en de gids wordt in de toekomst verder uitgebreid. 

 

Door duidelijk te maken dat mensen met alle achtergronden bij jou welkom zijn, geef je gasten die vanuit historisch oogpunt achtergesteld zijn het vertrouwen om bij jou te reserveren. Uit gesprekken met gasten blijkt dat met name deze mensen erop letten of inclusiviteit genoemd wordt in een advertentie. 

 

Zodra je de nieuwe gids hebt doorgenomen, horen we graag hoe jij inclusiviteit in de praktijk brengt. Ga je jouw advertentie of profiel bijwerken nu je de gids hebt gelezen? 

0 Antwoorden 0

Artikelen lezen in het Informatiecentrum

Je woning klaarmaken voor gasten
Tips van Airbnb Plus-hosts: attent zijn voor je gasten
Gasten ondersteunen tijdens hun verblijf