Wat is jouw aanpak om inclusiever te verhuren?

Sybe
Former Community Manager
Former Community Manager
Terneuzen, Netherlands

Wat is jouw aanpak om inclusiever te verhuren?

Jouw aanpak om inclusiever te verhuren.png

 

Pride wordt elk jaar in juni wereldwijd gevierd om acceptatie en gelijkheid voor LHBTQ+ gemeenschappen te bevorderen. Dit jaar voor Pride leiden twee leden van de Adviesraad van hosts, @Daniel1651 en @Kirk124 , onder de hashtag #hostingwithpride een sociale campagne van de Host Community. Zo maken ze op onder andere Instagram, LinkedIn en TikTok posts waarin ze hun eigen aanpak highlighten om gasten van alle achtergronden en geaardheden te helpen zich welkom en veilig te voelen.

 

Om dit bericht door nog meer hosts te laten weerklinken, hebben we hier een aantal afbeeldingen (in het Engels) verzameld die je op jouw favoriete Social Media platform zou kunnen delen mocht je daar interesse in hebben.

 

Hieronder staan ook nog een aantal ideeën voor wat je zou kunnen toevoegen aan je post:

  • Wat is jouw aanpak om inclusiever te verhuren? Hoe zorg jij ervoor dat gasten van alle achtergronden en geaardheden en met of zonder beperkingen weten dat ze zich veilig kunnen voelen en welkom zijn in jouw ruimte?
  • Heb je ooit een gast gehad die jou hielp een onbekende cultuur beter te begrijpen? Overweeg ook dit verhaal te delen om anderen te inspireren! 
  • Voor meer ideeën en tips over hoe je een nóg inclusievere host kunt zijn, lees de Airbnb gids over inclusief verhuren!

 

Sybe

-----

 

Please follow the Community Guidelines // Volg de communityrichtlijnen

0 Antwoorden 0

Artikelen lezen in het Informatiecentrum

Je woning klaarmaken voor gasten
Tips van Airbnb Plus-hosts: attent zijn voor je gasten
Gasten ondersteunen tijdens hun verblijf