Voor Black History Month delen deze hosts hun sleutels tot succes

Administrator
147 Keer bekeken

 

image2.png

In het kader van Black History Month spraken we met twee Superhosts over hoe ze ondernemers werden en welke inzichten in verhuren hun dat heeft gegeven.

 

Naast allerlei praktische tips om je onderneming te laten groeien, legden ze ook uit dat je vanaf het begin strategisch moet nadenken over je nachttarief, een goede administratie moet voeren en in je ruimtes moet investeren. Dat heeft hun in elk geval geen windeieren gelegd. We raakten zo geïnspireerd door al die geweldige suggesties dat we besloten om een nieuwe serie artikelen aan ondernemerschap en de zakelijke aspecten van verhuren te wijden. 

 

Deze serie trappen we af met tips van ondernemer @Pam5 uit Malindi (Kenia), lid van de Adviesraad van hosts en oprichter van een weddingplanbureau, en @Samuel604 uit Philadelphia, voormalig lid van de Adviesraad van hosts en 'ondernemend leraar', zoals hij zichzelf noemt.

 

Ga voor het volledige artikel naar het Informatiecentrum. En vertel eens: hoe beheer jij je financiën en laat je jouw onderneming groeien? Alle nuttige tips, hulpmiddelen en informatie zijn welkom.

0 reacties
Begin een gesprek