Airbnb.org bereikt en overtreft zijn doel om wereldwijd 100.000 mensen in tijden van nood onderdak te bieden. Bedankt voor jullie hulp!

Airbnb
Official Account

Airbnb.org bereikt en overtreft zijn doel om wereldwijd 100.000 mensen in tijden van nood onderdak te bieden. Bedankt voor jullie hulp!

AIRBNB_11_14_2021_0312.jpg

 

Een jaar geleden ging Airbnb.org officieel van start als onafhankelijke non-profitorganisatie, voortbordurend op het Open Homes-programma en het Accommodatieprogramma voor hulpverleners. Nu willen we jullie bedanken voor de samenwerking, en dan met name de 6000 hosts die zich dit jaar bij Airbnb.org hebben aangesloten en vluchtelingen, geëvacueerden en anderen over de hele wereld noodhuisvesting hebben geboden.

 

In 2017 hebben we onszelf het ambitieuze doel gesteld om 100.000 mensen in tijden van nood onderdak te bieden. Dankzij jullie steun hebben we dat doel in 2021 behaald – en overtroffen! Op dit moment zijn we druk bezig om tijdelijk onderdak voor 20.000 Afghaanse vluchtelingen te regelen. Deze humanitaire actie wordt mede mogelijk gemaakt door jullie donaties en door de ruimtes die jullie gratis of met korting aanbieden.


In het Informatiecentrum vind je persoonlijke verhalen over hoe het is om gast of host via Airbnb.org te zijn.

0 Antwoorden 0

Artikelen lezen in het Informatiecentrum

Je woning klaarmaken voor gasten
Tips van Airbnb Plus-hosts: attent zijn voor je gasten
Gasten ondersteunen tijdens hun verblijf