Een bericht voor hosts van onze CEO Brian Chesky

Airbnb
Official Account

Een bericht voor hosts van onze CEO Brian Chesky

Het coronavirus (COVID-19) heeft de wereld voor ongekende uitdagingen gesteld, waaronder onze community van hosts en gasten. Dit is een unieke crisis en we weten dat hosts zoals jullie de grootste impact voelen. Veel van jullie zijn afhankelijk van de inkomsten uit jullie Airbnb-accommodaties, en jullie hebben op dit moment te maken met veel onzekerheid.

 

In de afgelopen drie weken hebben we meer dan 50 online luistersessies georganiseerd met hosts van over de hele wereld om contact te leggen en jullie feedback te horen. Naar aanleiding daarvan gaat CEO Brian Chesky vanuit zijn huis in San Francisco met jullie praten. Hij beantwoordt een aantal van jullie vragen over onze Voorwaarden bij verzachtende omstandigheden, hoe je kunt verhuren tijdens COVID-19 en meer.

 

Sla deze pagina op om op maandag 30 maart om 15.00 uur PT zijn verhaal live te bekijken. Kun je op dat moment niet kijken? We delen na afloop een opname met je.

 

Ga naar Airbnb.com/COVID voor meer antwoord op je vragen over verhuren in deze uitdagende tijd. We blijven deze pagina bijwerken met trends, tips en informatie over alles wat we doen om onze community te ondersteunen.

 

Nogmaals bedankt dat je host bent. We hopen dat jij en je dierbaren veilig en gezond blijven.

 

0 Antwoorden 0

Artikelen lezen in het Informatiecentrum

Je woning klaarmaken voor gasten
Tips van Airbnb Plus-hosts: attent zijn voor je gasten
Gasten ondersteunen tijdens hun verblijf