Opvallen als Top Contributor in de community

Quincy
Community Manager
Community Manager
London, United Kingdom

Opvallen als Top Contributor in de community

Het Communitycentrum is een online community waar hosts van over de hele wereld met elkaar in contact komen en elkaar helpen. 

 

We waarderen elke bijdrage die hosts in het Communitycentrum leveren. Jullie ervaringen, de kennis die jullie delen en de manier waarop jullie elkaar aanmoedigen, maken deze community zo speciaal en waardevol voor alle hosts. 

 

Binnen deze geweldige community willen we een unieke groep erkennen die echt altijd klaarstaat om hun unieke perspectieven te delen en andere hosts te helpen. We noemen deze groep Topbijdragers

 

Topbijdragers hebben een positieve impact via het Communitycentrum. Airbnb selecteert ze op basis van het nut van de informatie die ze delen en hoe actief ze zijn in het Communitycentrum. 

 

Topbijdragers krijgen op vijf manieren erkenning:

 

  • het label Topbijdragers naast hun profiel in het Communitycentrum 

 

  • een uitnodiging voor bijeenkomsten voor hosts waarin CEO Brian Chesky nieuwe producten en diensten voor hosts aankondigt 

 

  • deelname aan Eerder toegang om als een van de eersten nieuwe functies uit te proberen 

 

  • unieke cadeaus van Airbnb Love 

 

*Voorbeeld van Top Contributor label:

Quincy_0-1721811938966.png

Topbijdragers zijn niet alleen actieve en ervaren hosts in het Communitycentrum, ze vertegenwoordigen ook de community van Airbnb-hosts. Hosts die zich niet aan de richtlijnen van het Communitycentrum, de Gebruiksvoorwaarden, het Privacybeleid en het Communitybeleid (waaronder het Anti-discriminatiebeleid) houden, komen daarom niet in aanmerking. Als bestaande Topbijdragers Airbnb-beleid schenden, kunnen ze uit de groep worden verwijderd. 

 

Deelname aan de groep van Topbijdragers is optioneel. We hebben deze groep in het leven geroepen om enkele van de meest deskundige en actieve hosts in de community erkenning te geven, maar er is uiteraard geen verplichting om aan deze groep deel te nemen. Topbijdragers worden om de zes maanden beoordeeld.

-----

 

Please follow the Community Guidelines // Volg de communityrichtlijnen

0 Antwoorden 0

Artikelen lezen in het Informatiecentrum

Je woning klaarmaken voor gasten
Tips van Airbnb Plus-hosts: attent zijn voor je gasten
Gasten ondersteunen tijdens hun verblijf