Overstroming in Duitsland, Nederland en België: zo kun je helpen en hulp vinden als je die nodig hebt

Airbnb
Official Account

Overstroming in Duitsland, Nederland en België: zo kun je helpen en hulp vinden als je die nodig hebt

image (7).png

 

De overstromingen hebben gevolgen voor gemeenschappen in Duitsland, Nederland en België. Veel bewoners evacueren naar veiligere gebieden en er is dringend behoefte aan tijdelijke huisvesting. Airbnb.org brengt hosts die gratis hun ruimte willen delen graag in contact met mensen die tijdelijk onderdak nodig hebben. 

 

Heb jij woonruimte beschikbaar in deze omgeving? Je kunt je hier aanmelden om je ruimte gratis te delen met mensen die door de overstromingen getroffen zijn . Alle reserveringskosten worden kwijtgescholden en jij en je gasten hebben dag en nacht toegang tot de klantenservice van Airbnb.org. Reserveringen zijn op basis van reserveringsaanvragen, dus je kunt deze beoordelen voordat je ze accepteert. 

 

In verband met COVID-19 moedigen we contactloos inchecken aan en nodigen we momenteel alleen hosts met gehele woningen uit om deel te nemen.

 

Heb je huisvesting nodig? Je kunt je hier aanmelden om in contact te komen met een van de vele ruimhartige hosts die hun deuren openen. 

 

Het Open Homes-programma is nu Airbnb.org. Onze reactie op de overstromingen in Duitsland, Nederland en België is het meest recente voorbeeld van een situatie waarbij hosts hun gemeenschap helpen in tijden van crisis. Je leest er meer over op Airbnb.org

0 Antwoorden 0

Artikelen lezen in het Informatiecentrum

Je woning klaarmaken voor gasten
Tips van Airbnb Plus-hosts: attent zijn voor je gasten
Gasten ondersteunen tijdens hun verblijf