Heb jij al gekeken naar de selectie van artikelen voor voor je woning dat gemaakt is door Hosts, en door Airbnb en Etsy is samengesteld?

Airbnb
Official Account

Heb jij al gekeken naar de selectie van artikelen voor voor je woning dat gemaakt is door Hosts, en door Airbnb en Etsy is samengesteld?

Etsy and Airbnb.jpeg

 

Door extra aandacht te besteden aan details kun je jouw leefruimte uitnodigend, comfortabel en uniek maken. We hebben berichten gelezen van creatieve Hosts die meubels op maat hebben gemaakt en zelfs spullen hebben gerestaureerd die anderen hadden weggegooid.

 

Jouw indrukwekkende inspanningen zorgen voor positieve reacties en brengen andere gastheren op ideeën over hoe ze hun ruimte karakter kunnen geven.

 

Als je op zoek bent naar meer inspiratie, kun je Etsy en Airbnb: The Art of Hosting* bekijken. De website dat Airbnb als thema heeft, biedt artikelen voor je woning dat gemaakt is door Hosts. Er zijn overigens ook handgemaakte artikelen om een speciaal tintje aan je accommodatie te geven. De selectie is grotendeels gebaseerd op de voorzieningen die gasten zoeken wanneer ze boeken.

 

Kijk voor meer informatie over de winkel in het infocentrum en laat ons weten wat je ervan vindt in de reacties hieronder!

 

*De Etsy pagina is wereldwijd toegankelijk in het Engels.

0 Antwoorden 0

Artikelen lezen in het Informatiecentrum

Je woning klaarmaken voor gasten
Tips van Airbnb Plus-hosts: attent zijn voor je gasten
Gasten ondersteunen tijdens hun verblijf